iGO Primo 2.4 Windows Mobile CE

Član
Učlanjen(a)
22.06.2009
Poruka
4.880
drugačije i ne može mada si mogao sa simple shell
moraš da podesiš ikonu koja već postoji na miopocket desktopu da ide tom putanjom

Učlanjen(a)
05.12.2014
Poruka
114
drugačije i ne može mada si mogao sa simple shell
moraš da podesiš ikonu koja već postoji na miopocket desktopu da ide tom putanjom

vladcepesh pre si mi na jednom drugom sajtu poslao neki program za becker 7916 beckerov program u koji idu igo mape
da li ima tako nesto i za becker z101

Učlanjen(a)
05.12.2014
Poruka
114
uzeo sam sa navigacije becker z100 original ima softver becker u koji idu igo mape to je onaj igo sa becker logom kopirao sve i stavio na karticu nju ubacio u becker z101 i radi extra brzo i precizno
jedini problem mi je sto se prvo pali ona sa interne kartice neznam sta da preimenujem da bi se ova palila automatski

Učlanjen(a)
06.04.2010
Poruka
2
Da li neko od stučnijih forumaša zna, da li je moguće da se podesi (preko sys ili nekako drugačije) da kada iz standardnog 3d pogleda , u overview mod-u, ne pređe u 3d pogled, nego u 2d pogled. Kao što je u Igo Amigo-u.
Inače imam Igo Primo 2.4 v 9.6.13.405512.

Učlanjen(a)
21.03.2014
Poruka
561
Da li neko od stučnijih forumaša zna, da li je moguće da se podesi (preko sys ili nekako drugačije) da kada iz standardnog 3d pogleda , u overview mod-u, ne pređe u 3d pogled, nego u 2d pogled. Kao što je u Igo Amigo-u.
Inače imam Igo Primo 2.4 v 9.6.13.405512.
Pa imaš kada udješ u kartu u gornjem lijevom uglu možeš da prebacuješ na 2D

Učlanjen(a)
15.08.2014
Poruka
946
Kupio bih PRESTIGIO GeoVision 5055, u WinWin-u. Piše, dolazi sa Adriatic mapama. Valjda je to Navitel, pa bih navy softver zamenio.
Želeo bih da instaliram iGO_NextGen, ako je to izvodljivo. Na sajtu prodavca sam pročitao komentar nekog kupca da to nije problem, bar nije za iGO Primo. Na drugom mestu je malo "detaljnije" opisano, ali ne baš sve. Navodno se na eksternu SD karticu prebaci iGO softver sa mapama, sa računara, i vrati u PDA. Kada se pokrene, "dovoljno je" tapnuti na Navigation i odmah proradi. Nije mi baš sve jasno. Koji softver "prebacujem". Da li poseban, za Win Mobile CE, ili onaj koji već imam na androidu. Negde se pominje da PDA dolazi bez softvera, kupac to sam odrađuje...

1. Šta je anonimni "pisac" hteo da kaže sa onim "prebaciš na SD karticu". Da li to znači da prebacim već instaliranu verziju. I koja je to verzija. To bi značilo, ništa ne instaliram, onako kako je uobičajeno na Androidima, samo nešto "iskopiram". Ako je potrebna instalirana verzija sa Win CE, nemam gde da odradim, jer imam samo androide.
2. Ključno pitanje, da li neko zna da li moguće "prebaciti" i navigaciju iGO_NextGen. I da li je dovoljno samo iskopirati već instaliranu na SD kartici za Android...ili je, ipak, procedura malo drugačija.
3. Da li rezolucija 480x272 nije preslaba za 5" ekran. Navikao sam da je na telefonima sa 4" obično 480x800.

Imam dosta iskustva u vezi instalacija navigacija na Android telefone. Da li se način pokretanja (instalacije) toliko razlikuje da je možda "mission impossible" za ono što želim, za pokretanje iGO_NextGen na ovom PDA. Ponavljam, nemam nijedan Win CE telefon.

Unapred hvala na svakom savetu.

Član
Učlanjen(a)
31.12.2012
Poruka
942
Vidi ovo je odlično a nije skupo
http://www.edigital.hr/gps-uređaji/...-(46-drzava)--p503883.html?bid=&partner=10010

ili ova na win 6 neki dan sam ubacivao u nju igonextgen i radi odlično testirao sam po Osijeku a Osijek nije mal grad i odlično je radila
http://www.edigital.hr/gps-uređaji/...-navigacijskog-softvera)-(-8gb-)-p492291.html

i još jedno iskustvo koje sam doživio puno su stabilnije navigacije Win nego Android ,to je moj zaključak nakon korištenja nekoliko puta,ja imam Goclever navio 505 Win 6 i imam na njemu original sa doživotnom nadogradnjom dontpanic sa HR i BiH-a mapama i pored toga još Igo8,Igoprim,Igonextgen,Becker,Navitel Ndrive i sve rade savršeno normalno imam gore unlock sa napravljenim ikonicama od navedenih navigacija i samo klikam na ikonice koju hoću i to je to.

Poslednja izmena:
Natrag