Evo me posle virusa... Do sledeceg skretanja nema vise od 3 km , tj cela ruta koju sam probao nema toliko.До следећег скретања имаш више од 3км?
Astal da blista bejbi!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Evo me posle virusa... Do sledeceg skretanja nema vise od 3 km , tj cela ruta koju sam probao nema toliko.До следећег скретања имаш више од 3км?
Astal da blista bejbi!
i jetse bio. ali evo sta sam uradio. ja sam prvo instalirao vocalizer pa tek onda igo. posle sam uzeo i sve deinstalirao i isao ponovo korak po korak. prvo instalirao sam navigaciju, onda restartovao telefon, onda instalirao vocalizer i uradio sva podesavanja i posle prilikom pokretanja igo u podesavanjima se pojavio glas lana kao i lang fajl... na drugim telefonima nisam imao takav problem, ali bitno da sam uspeo da resim problem...@herrpanta
... folder "VocalizerEx2" mora biti u internoj memoriji ...
U redu iGO_PAL ali koji skin i koji datum, malo vise informacija bi znacilo?Pozdrav! Imam instaliran iGO_PAL sa prve strane interna memorija telefon huawei mate 10 pro. Ima jedan problem koji sam danas primetio,kada prebacuje iz dnevnog na nocni rezim izadje iz aplikacije. Da li neko ima resenje? Hvala!
Uspeo sam sa promenom skina! Hvala!!U redu iGO_PAL ali koji skin i koji datum, malo vise informacija bi znacilo?
Ako se radi o Pongo skinu, dve potencijalne mogucnosti, mada naj verovatnije je ova prva.
Problem sa skinom, zameniti sa ovim:
http://serbianforum.org/threads/igo...ang-voice-ux-poi.477944/page-139#post-2258880
Problem sa Scheme, zameniti sa ovim:
http://serbianforum.org/threads/igo...ang-voice-ux-poi.477944/page-139#post-2259902
Pozdrav. Nisam pokusao da instaliram jos jer se ne slaže ime moje kartice sa tvojom. Ukoliko ponuda još važi, molim te da mi naparvis sys file prema slici gore. HvalaSkockani NextGen (updated 29.03.2018)
@dejas
... ako si skinuo arhivu iz prvog posta i pokušavaš da instališeš varijantu za SD karticu, putanja prema SD kartici u sys.txt ti ne treba. Piše sve u objašnjenju, ali evo još jednom :
2. na kompjuteru raspakovati arhivu (za staru ili novu verziju) i iz foldera “External_SD”, folder “com.nng.xxx.xxx” prekopirati na SD karticu (externu memoriju, ne u internu memoriju telefona), u folder : Android / data /.