iGO NextGen Navigacija

Član
Učlanjen(a)
22.06.2009
Poruka
4.880
ova tema i jeste upakovati igo i pokrenuti.
dodatni servisi su u temi dodataka za skin, branding, themechanger, weather service, userpoi, glasovna navođenja itd.
 
Učlanjen(a)
11.04.2010
Poruka
13
Hmmm...

dva pitanja.... da li to uopshte moze ili ne..., da objasni kako?!
Pitanja su bila;
.... kako bi se iskoristila vec korishcena ruta za povratak
.... i kako bi se mogla iskoristiti POI, koju smo sami napravili, za pravljenje rute?!


Evo evo... to ne bi trebalo da bude problem... Sustinski,

1. Odredisna, krajnja tacka destinacije se snimi u FAVORITI ("gde se nalazim"), prilikom dolaska na odrediste... Posle se samo pozove iz Favorita... kao odrediste...

2. POI (TOI)... slicno, samo se klikne na odredjeni POI u pretrazi i potvrdi se... IZABRATI KAO KRAJNJU TACKU...

Kao sto sam napisao - sustinski... da li je Primo ili NextGen uz malo lutanja... Generalna zamerka za iGo je da je ovo malo frustrirajuce, ali uz malo prakse ide skoro kao podmazano :)
Od WinCE 5.0 i iGo 8.3 su napredovali i jedna je od najboljih, ako ne i najbolja... samo neke stvari nisu bas intuitivne, jos. Tvorci Skin (ova) - kozurica :-D nekad stvari poboljsaju, a nekad naprave cirkus od izgleda. PARKIRATI PA SMIRENO PRETRAZITI, NIKAKO U VOZNJI.

Sent from my SM-A500H using Tapatalk
 
Učlanjen(a)
22.06.2011
Poruka
285
Bitno je ono što je većini bitno a ovaj tvoj scenario je vrlo redak pa samim tim i mnogo manje bitan od onih stvari bez kojih aplikacija ne može funkcionisati u bilo kom scenariju.

To što tražiš smo inače već objašnjavali a istraživanjem si i sam mogao da nađeš rešenje.

Ovako:
- napravićeš rutu sa međuodredištima kakva želiš i sačuvaćeš je,
- kada se budeš vraćao učitaćeš sačuvanu rutu uz inverziju destinacione tačke a sa optimizovanjem rute

...pitanja poput - a kako da optimizujem rutu i slično su pitanja lenština koje nisu ni prošle kroz menije aplikacije pa je bolje da ih i ne postavljaš ... Već da ih sam istražiš.
 
Član
Učlanjen(a)
01.12.2010
Poruka
446
Ja sam upravo probao u iGO Basar da početnu tačku zapamćene rute pomerim i ne nudi tu opciju. Sve ostale tačke mogu da pomerim ali start nikako.

Edit- takođe ni Primo ne dozvoljava pomeranje startne tačke.
 
Učlanjen(a)
22.06.2011
Poruka
285
Kada tvoja GPS pozicija bude odgovarala startnoj tada ćeš i moći. To je tako jer ni nema potrebe da bude dručije. A ako hoćeš da simuliraš a ne da stvarno voziš onda se za to i pripremi ... Mock location i ostalo što uz to ide.

Sad već oftopičarimo, upoznajte aplikaciju pa tek onda postavljajte pitanja (naravno ona na koje već nisu dati odgovori).
 
Učlanjen(a)
05.12.2015
Poruka
1.262
@vladcepesh instalirao sam ovu tvoju verziju iz posta 1314 - 4.maj 2016 i sve radi ok na usb memoriji, e sad zanima me da instaliram na sd card hoce li radaiti ovaj sdfix na marshmallow 6.0.1 a da ne zenem nesto. Telefon s7 rutovan je ali nema dozvolu upisa na sd card nijedna aplikacija.
 
Član
Učlanjen(a)
22.06.2009
Poruka
4.880
onda skini sdfix sa play prodavnice i pokreni i restartuj telefon kad si već rutovao. imao si i onu verziju gde nije dozvoljen upis samo putanja je drugačija sd card \android\data\........
 
Učlanjen(a)
22.06.2011
Poruka
285
Uz izvinjenje svim korektnim posetiocima teme koji ovu naelektrisanu atmosferu koju su stvorili @eletronica i @blackbeatle doživljavaju kao neprijatnu a možda u nekom krajičku svog mozga i gaje sumnju prema istinitosti onoga što govorim smatram za svoju obavezu, da ZBOG TIH OK LJUDI, ipak pokažem i slikom rešenje problema:

126e9b2367a5bac5f7c18d9cafff652b.jpg
 
MODERATOR
Učlanjen(a)
06.07.2010
Poruka
30.267
Poslednje upozorenje.Nema spamovanja,vrijedjanja i provociranja.Ko nastavi ide na duzi odmor.
 
Natrag
Top