Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Stavi aplikaciju na internu, a mape na eksternu.Je brz i dobar ali ne ide sa SD kartice ako je kitkat ili više tojest radi ali ne sprema save pa se mora stalno ponovno podešavati ako je na SD kartici zbog prostora,nebi bilo loše da može sa SD kartice da se naredi.
Šta imaš od .hnr fajlova u fascikli content/map?@sHAKaJaada™, Pošto smatram da je rerutiranje izuzetno značajno u svakoj navigaciji, ipak imam jednu ozbiljnu zamerku tvojoj preuređenoj Basar verziji...
Juče, kada sam i probao tvoju verziju, u folderu map nisam imao ništa od *.hnr fajlova. Samo mape Serbia_HERE_2015.Q4_160229.fbl (*.fda i *.ftr) i odgovarajuću licencu.Šta imaš od .hnr fajlova u fascikli content/map?
[B]@WOB[/B], izvini što ti ovde odgovaram. Da ne povećavam broj postova. Nadam se da ćeš videti...Potpuno si u pravu što se tiče tvog zapažanja da ova tema nije mesto za poređenje. Međutim, nije mi bila namera da bilo šta poredim. Ideja je bila da samo dam prikaz verzije iGO_Truck tj. Basar. Zato se svima izvinjavam što ovde završavam sa analizom. Međutim, Basar izgleda nije odavno "obrađena" tema. Ukoliko jeste, ovo je moj doprinos ili kritika Basar verzije navigacije iGO. Po mom mišljenju, Basar ne rerutira korektno. Kako to drugačije da pokažem ako ga ne uporedim sa navigacijom iz iste familije, iGO_Primo. Jutros sam još jednom probao Truck (Basar) pod identičnim uslovima, ali sa mapom HERE_2015.Q3. Ponovilo se loše rerutiranje ispred semafora (slika Trgovacka Semafor) gde se vidi da sam se lepo prestrojio za skretanje desno, na magistralni put Trgovačka E-763. Nakon toga sam, takođe pod identičnim uslovima prošao istu relaciju koristeći navigaciju iGO Primo. Na dodatim slikama, u prilogu, se sve vidi. Obe verzije iGO navigacije imaju isto rerutiranje u Repišku ulicu. Rerutiranje pre semafora je kod Primo korektno, kod Basar je ponovo loše.Dakle, obzirom na promene koje je autor napravio, ovaj iGO_Truck radi, rutira i rerutira na isti način kao i iGO_Basar, jer je u pitanju isti software. Kako izgledaju strelice, ikonice i ulice, nema baš mnogo veze sa radom, zar ne? A bojim se da je opis rada Basara odavno "obrađena" tema. Dakle, poređenje ove verzije sa Basarom nema smisla, a sa Primom...Možda i da, ali ne na ovoj temi. Postoji već blog za to...pa bi bilo dobro da online traffic radi.
Dakle, obzirom na promene koje je autor napravio, ovaj iGO_Truck radi, rutira i rerutira na isti način kao i iGO_Basar, jer je u pitanju isti software. Kako izgledaju strelice, ikonice i ulice, nema baš mnogo veze sa radom, zar ne? A bojim se da je opis rada Basara odavno "obrađena" tema.iGO_Truck je preuređena (po mom ličnom "ukusu") Basar verzija!