iGO NextGen Navigacija

Član
Učlanjen(a)
19.08.2009
Poruka
217
Cestitke svima koji su do detalja izanalizirali ovu novu navigaciju i dopunili je.
Na sjtu http://www.nng.com/igo-primo-nextgen se kaze da je ovo navigacija koja ce se koristiti u navigacione sisteme ugradjene u automobilima. Dali je neko poksao da je isproba na uredjajima ugradjenim u automobilu.

Učlanjen(a)
06.06.2010
Poruka
226
Evo vamo ima iGO NextGen koji radi i sa SD kartice za Kit Kat i Lolipop, slovenac napravio samo slijedi upustva i radi provjereno evo ja sad instalirao od prve na svoj LG android 5.o.1
Posle problema pri pokretanju navigacije:
"Content error
"global_ cfg not found"

Napokon sam uspeo da instaliram iGO NextGen sto je @mirkolj postavio. U pitanju je tablet Huawei mediapad 7 youth 2 i Android 4.3 JB

Folder sam kopirao na internu memoriju na lokaciju:
Android/data/com.nng.igo.primonextgen/files/iGO_NextGen
instalirao .apk i to je to

Prilozi

• iGO_NextGen.torrent
    32,2 KB · Pregleda: 46
Član
Učlanjen(a)
31.12.2012
Poruka
933
Ide ona i na SD karticu,u tom torrentu ima i za sd karticu kompletan com.nng.igo.primonextgen staviš na kartici u Android /data i onda instaliraš sa mobitelom ili tabletom,nakon toga ne pokretati navigaciju već napravit restart uređaja i onda nakon restarta pokrenuti sa ikone navigaciju i radi sto posto ja sam već na 2o raznih uređaja i mobitela instalirao i radi provjereno.

Član
Učlanjen(a)
22.06.2009
Poruka
4.880
Tamo gde može da ide putanja iGO_NextGen je bolje nego na putanji Android/Data/
jer ako slučajno obrišete program obrisali ste sve podatke dok u opciji iGO_NextGen vam uvek ostaje taj folder sa svim sadržajem

Član
Učlanjen(a)
31.12.2012
Poruka
933
Da jasno ali ja imam androide KitKat i Lollipop a baš nešto nemam mjesta na internoj memoriji pa je onda ovo dobro.

Učlanjen(a)
23.05.2014
Poruka
266
Da jasno ali ja imam androide KitKat i Lollipop a baš nešto nemam mjesta na internoj memoriji pa je onda ovo dobro.
Pozzz., evo i ja sam instalirao iGO nextgen na kit kat i radi odlicno ,samo me interesuje da li je to slucaj samo sa iGO NextGen ili mogu i druge navigacije i koje mpr . (Sygic , Garmin , iGO primo ...)

Član
Učlanjen(a)
31.12.2012
Poruka
933
Sygic sam instalirao na SD karticu ovaj zadnji i bez Wifia i interneta sam pokrenuo nešto je sam prebacio u android data sygic i navigacija radi normalno a garmin mi je na internoj memoriji njega nisam nikada uspio pokrenuti sa kartice.

Učlanjen(a)
12.08.2011
Poruka
12
Ajmo ljudi na brzaka... Igo NextGen Instalacija sa srpskom mapom na internoj.. to je OK ali kako da sve ostalo stavim na SD da mi ne zauzima puno memorije? Tražio po forumu ali mi je negde promaklo a imao sam negde u wordu i zapisano... al jad sad... kada treba, nema ga... Hvala

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
31.12.2012
Poruka
933
Slabo čitaš imaš sve tu na forumu objašnjeno i upakovano kako da napraviš navigaciju na SD kartici ,samo ti čitaš dva posta unazad i ništa više,malo više truda i čitanja i možda nešto pronađeš.

Natrag