Instalirao sam verziju
iGO Avicsync 9.1.28.610238 koju je clan
@marxista ponudio u paketu 2u1 i mogu da potvrdim sledece: Verzija je potpuno funkcionalna i brzo radi, uostalom kao i
iGO NextGenPioneer 9.18.28.610130 koju sam prethodno imao na telefonu. Skinchanger i gja mapchanger rade bez problema, ali sam se ja odlucio za "Pongo" skin i map_chaner_here_tomtom.zip i sve fajlove iz opisanih koraka 1 i 2, lepo spakovao u memoriju telefona. Ono sto sam zapazio je da mi se u dva navrata blokirala brzina u on-line modu (i mala, i velika preko celog ekrana), a ni strelica nije htela da se pomera, mada sam program nije blokirao i normalno sam izasao i ponovo pokrenuo isti. Ne mogu da tvrdim da li je do skina ili do telefona (iskljucio sam brzinu preko celog ekrana), videcemo kako ce dalje da se ponasa u realnoj voznji. I jos jedno zapazanje, u paketu koji sam skinuo u audio obavestenjima za kamere posle upozorenja na srpskom ide ruski glas za ogranicenje brzine. Naravno, to moze da se izbrise u
ui_nextgen>audio>speedcam_ru. U medjuvremenu je
@marxista ponudio
iGO Audio skracena obavestenja, ali kod
Kamere za merenje brzine izgovara sledece:
"Paznja, ugradjena kamere za mer..." (prekid). Siguran sam da ce i to biti popravljeno. Ostalo sve radi bez problema.
EDIT 1:
U medjuvremenu je i ovo obavestenje popravljeno. Mislim da se i ona obavestenja o ogranicenju brzine na ruskom, automatski kreiraju prilikom dodavanja obavestenja, ali kao sto sam vec rekao, lako se obrisu.
I jedno pitanje za
@marxistu: Da li mogu i gde da se iskljuce ona obavestenja koja stalno izlaze u vidu statusne crvene trake u gornjem delu ekrana sa nekim informacija o duzini i vremenu, koja su pracena zvucnim signalnom. Deluje prilicno iritirajuce i nisam uspeo da ih iskljucim.