Član
- Učlanjen(a)
- 22.06.2009
- Poruka
- 4.880
New datazip for AvicSYNC
Kod:
http://pastebin.com/gHbXTyWA
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
http://pastebin.com/gHbXTyWA
Sa novim data.zip koji je postavio @vladcepesh, iGO_Avic sada radi korektno u delu kreiranja "Nova ruta". Sada se normalno postavi nova startna lokacija, odredi neka destinacija i aplikacija odredi rutu sa alternativama. Međutim, problemi, ostale primedbe, koje sam i ja primetio, a koje je i kolega @akineki još detaljnije nabrojao, za sada ostaju. Tako da, osim zaista primetnog bržeg pokretanja navigacije, potrebno je još dosta testiranja da bi smo imali minimalni razlog da menjamo već proverenu iGO_NextGen. @vladcepesh je pomenuo da, koliko on zna, u Pioneer verziji iGO_NG samo bolje radi online traffic...Ovo još niko nije dokumentovao, tako da ostaje u domenu teorije. Ja, lično, nemam neko naročito očekivanje što se tiče rada online trafic, posebno na našim prostorima. Naravno, dok se ne uverim u suprotno. Generalno, nisam još otkrio šta je "pisac hteo da kaže" kada je realizovao verziju iGO_Avic. iGO_NG se suštinski razlikuje od iGO_Primo. To ovde nije slučaj.New datazip for AvicSYNC
Ipak, problem jeste u AvicSync pošto je data.zip deo aplikacije, a i u tebi, jer nam nisi drugarski odmah ponudio "ispravan data.zip". A moje osude su bile realne a ne paušalne. Ja sam instalirao, i to na dva telefona, ono što sam imao, što je ponuđeno ovde na forumu. Da si na vreme postavio "tvoj" data.zip, ne bismo onoliko polemisali u vezi opcije "Nova ruta". I, da se ne bih dodatno javljao, odmah ću unapred reći da ti ne verujem da nisi znao zbog čega ja ne uspevam da aktiviram opciju "Nova ruta". To samo govori o tvojoj korektnosti...EDIT2: ... A onda sam vratio data.zip koji je prvobitno objavljen a to je onaj isti koji se nalazi ovde na forumu par postova ranije i upao sam u situaciju koju ti navigas prijavljuješ. Dakle postoji problem ali on nije ni u meni ni u AvicSync već u pogrešnom data.zip fajlu ... pa samim tim nema razloga za tvoje paušalne osude. Evo ispravnog data.zip u spojleru.
Pogledaj ovdje -srijelica je premala i skoro se neprimjeti