Idolopoklonstvo - što je i primjeri

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
ti veze nemaš sa HAC.

Ti nemas veze sa Bogom, a u crkvi samo glumis pred bracom i sestrama, a ovde prikazujes pravo lice.

Adventistu ne cini formalna pripadnost crkvi i njegovo ime u crkvenim knjigama, vec zivot po biblijskim principima, i njegovo ime zapisano u nebeskim knjigama.
Ja sam Adventista, i Bog me kao takvog prihvata, a za tebe i ostale koji se samo formalno nazivaju Adventisti nisam siguran.

Ne govorim o vernim iskrenim Adventistima, ali je pitanje da li njih danas uopste ima unutar crkve.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Tripo, zamolio sam te da me vise ne spominjes u bilo kakvim komentarima, kao sto necu ni ja tebe.

Tvoja stvar je sta ces pisati i ciniti na forumu, o sta se ja potpuno ogradjujem jer nije prozeto Bozjom voljom, vec tvojom licnom samovoljom.

Pozdrav!

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Naravno da ću te spominjati jer si se lažno predstavljao kao advent.

Napravio si idola od sebe i golova.

Ja sam Adventista krsten u crkvi 2000 godine.

Sta danasnje rukovodstvo cini to me ne zanima.

Ti ne znas nista o Bozjim otkrivenjima i kako on otkriva duhovne realnosti, i ne znas da Bog moze ukazati na duhovne realnosti i kroz znakove, ili svakodnevne zivotne situacije, od kojih je i fudbalska utakmica.

Isus je nekada to cinio u slikama sejaca na njivi, putem procesa u prirodi, odnose sa ljudima, razlicitim zivotnim situacijama, kroz zivotinje koje govore.. itd..

Ti si se toliko uzvisio, da bi i Bogu odredjivao kako ce delovati i otkrivati svoju volju.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Ja sam Adventista krsten u crkvi 2000 godine.

Pa šta.

Sta danasnje rukovodstvo cini to me ne zanima.

Naravno da te ne zanima kada oni iznose zablude na ATF.

Ti ne znas nista o Bozjim otkrivenjima i kako on otkriva duhovne realnosti, i ne znas da Bog moze ukazati na duhovne realnosti i kroz znakove, ili svakodnevne zivotne situacije, od kojih je i fudbalska utakmica.

Hvala ti na opširnom objašnjenju punom smisla, podržanog stihovima iz Biblije.

Isus je nekada to cinio u slikama sejaca na njivi, putem procesa u prirodi, odnose sa ljudima, razlicitim zivotnim situacijama, kroz zivotinje koje govore.. itd..

Sejač na nivi je odgovarajuća stvarnost, a fudbal nije. Jer si u svojoj besmislenoj nauci izneo konkretne utakmice.

To je dokaz da ti ne shvataš smisao Biblije, Pavle je uzeo primer trke za istinu, ali nije uzeo tačno neke trke koja je bila u Grčkoj.

A to je dokaz fanatizma i dokaz da ne shvataš smisao Biblije.

Ti si se toliko uzvisio, da bi i Bogu odredjivao kako ce delovati i otkrivati svoju volju.

Autoprojekcija.

Natrag