Sutra popodne u Beograd
I šta reći posle tri prelepe nedelje u Ibizi.Verujte mi,odmorio sam se,napunio baterije za novu školsku godinu,za nove postove....Neznam kako da vam kažem,video sam sestru i zeta posle dve godine,obišao svetilišta tehno i trance muzike,bio na trkama Formule,barem ja sam stvarno oduševljen mostom.Jeste mondensko,ali nema one jurnjave za poznatima,nema telohranitelja,čak su me iznenadili kad su rekli,pitam se ja ko je ovo,devojka ide sa dečkom opušteno....a oni meni,meštani,buduća švedska kraljica...samo jedan u pratnji,i to reda radi.Na plažama na svakom koraku mali kafići,zatim,kako ih zove moj zet,pečenjare,gde možeš da kupiš bukvalno ručak za porodicu,i da ne ideš neki restoran na klopu.Ponekad,kad je moju sestru mrzelo da kuva,tomo svratimo,kupimo nešto,pa na plažu nazad.Inače,cene su,pa tu i tami,na primer,hamburger,običan,1.5 do dva evra,zavisi od veličine koju si kupio,i od dodataka,pize....one male,dođu 70 centi,pa pravo da vam kažem,to smo jeli,pa vala rekao u BGD neću da pipnem pizu,koliko mi se smučila,deca hvala bogu,nisam ni znao koliko su ih dnevno jeli,na kraju,posle trećeg dana boravka uzimali smo na crtu....Samo mesto je prelepo,ovaj,pa da kažem novi deo Ibize je tipično naseljeno mesto,stambene zgrade,moderne saobraćajnice,ali nema one jurnjave kao u baš velikim gradovima,kao na primer Barselona.Tu se svi međusobno poznaju,uglavnom se pešaka ide na posao,ili gde već,čak i policija upotrebljava bicikle,jedino baš hitnost situacije,a i vatrogasci,Mogu da vam kažem,nedelju dana po dolasku,izbila je neviđena uzbuna,zapalila se šuma iznad same Ibize,gde je onaj top,pa maloviše,Kompletna "evakuacija"je trajala pa manje od pola sata,a gde smo evakuisani?Na More,U barke čamce,a majke sa klincima na posebno određenim BRODOVIMA.Ja jesam tata,ali i ja bio na tom brodu,a brod,kao mala jahta,posle mi bilo žao da je napustim.Kad se vratim u Beograd,pa kad malo skupim utiske,i kad se vratim u realnost,napisaću malo detaljnije,o našoj avanturi.Mada mogu da vam kažem,svi kažemo tamo je super,COOL...ali čak i tamo je čak i za njihove pojmove ponešo skupo.Kad se vratim u Beograd.....