- Učlanjen(a)
- 07.07.2014
- Poruka
- 18.400
Sve fotografije koje sam ja postavio, na njima se vide ustaše sa ustaškim simbolima.
Mogu se na čela tih 'ustaša na fotografijama' dopisati i njihova imena - Laodikeja, Luburić, ....
A Nemci nisu bili koljači.
Oni su se zgražavali kada su videli šta rade ustaše.
Tako je. Njemci su poznati k'o Samaritanci. Oni nikada nikoga nisu zaklali niti objesili. Oni se rađe sami objese nego da objese drugoga, kao što se u svojoj sobi objesio Martin Luther.
Pre bi se reklo da su ustaše kasnije htele da prikriju svoje zločine, pa su prešli u revizionizam.
Kako ćeš ti što zvati ja ostavljam tebi. Ustaše, revizionizam, revizionisti , .... , 'zaboli mene ona stvar' što će o ovome reći. Meni su bitne samo činjenice, a one stoje ovako:
Pogledajte prilog 161882
Na ove dvije fotografije vidi se kako Njemci sjekirom odsjecaju glave dvojici muškaraca u Sloveniji.
Obje ove fotografije bile su dio foto-dokumentacije koju su nakon rata Jugoslavenske vlasti predale
Njemcima, uz ostalu dokumentaciju, prilikom podnošenja zahtjeva za plaćanje ratnih reparacija od
Njemačke. A upravo ovom fotografijom Jugoslavenske vlasti su htjele potkrijepiti i dokazati kakva su
zvjerstva činili Njemački vojnici.
A onda nastupaju 'istoričari pikčer-mejkeri', koji objavljuju ove fotografije, stavljajući ispod njih ove opise:
prva fotografija - Već spomenuti Milan Bulajić je i u jednoj drugoj svojoj knjizi: »Jasenovac: ustaški logor smrti: srpski mit?« (Muzej žrtava genocida, Beograd, 1999) objavio ovu fotografiju na str. 407 s potpisom: “Brutalni zajednički masakri zatočenika”
prva fotografija - Vladimir Dedijer u svome pozamašnom djelu na njemačkom jeziku: »Jasenovac - das jugoslavische Auschwitz und der Vatikan« (Ahriman-Verlag, Freiburg, 1993) na str. 146 pod br. 9 objavio fotografiju prvu fotografiju s potpisom, na njemačkom: ”Ustaša s osmijehom na licu odsijeca glavu jednom čovjeku.”
druga fotografija - Vladimir Dedijer je drugu fotografiju objavio (zapravo tek njezin dio) i u izdanju na engleskom jeziku: »The Yugoslav Auschwitz and the Vatikan: the Croatian massacre of the Serbs during World War II« (Prometheus Books, Buffalo New York; Ahroman-Verlag, Freiburg, 1992) s potpisom, na engleskom: ”Ustaša sa sadističkim izrazom lica dok odrubljuje glavu muškarca sjekirom”
prva fotografija - Branimir Stanojević je u djelu »Ustaški ministar smrti: anatomija zločina Andrije Artukovića« (2. izdanje, »Nova knjiga«, Beograd, 1986.) objavio ovu fotografiju s potpisom: »Slike iz života. Ustaška zvjerstva, propusnica za najsramnije stranice istorije«.
sve tri fotografije - S istim su krivotvoriteljskim ciljem sve ove fotografije korištene i u tzv. ”Pokretnoj izložbi Spomen-područja Jasenovac, što pokazuju njihovi opisi: ”Živima za pamćenje: Glave jasenovačkih logoraša u Gradini”, ”Činili su što nitko nije činio; Stravično ogledalo ustaškog zločina”
-------------------
Ovo su činjenice, a mene jedino činjenice i Istina interesiraju. Jer, samo nas Istina može spasiti i vječni život dati. A vama sotonskim lažovima, i trovateljima i izvrtačima istine kao u slučaju ovih fotografija, kaže Isus, pripremljen je vječni oganj, tamo gdje će biti plač i škrgut zubi.
A kakve veze ima ovo religijom? Ili se svađate političko-istorijski?
pa to, i ja kazem,
ne znam zasto je bitno klanje i slično...
mislim jeste, ali na nekim drugim temama, mozda su zrtve i zloupotrebljeni, sigurno da jesu, u nekim fazama istorije, al to je opet za druge teme
Logična pitanja i sugestija. A i odgovor je jednostavan. Laodikeja, ne mogavši opravdati adventiste sedmog dana za 'klanje nerođene djece', nasrnu na mene, kao Hrvata i katolika, zatrpavajući ovu temu, i još neke druge, kako smo mi čak klali srpsku djecu i onda meso od zaklanwe srpske djece prodavali po mesnicama. Ja samo odgovorih, i hvala Bogu, pokazah ovdje i na primjeru ovih fotografija kakve se sotonske laži o Hrvatima šire među Srbima. I baš interesantno, žešći od bilo kojeg drugog 'ortodoksnog pravoslavnog Srbina' pokaza se jedan Srpin protestant - Srbin subotar - Srbin EGWist, ovaj ovdje Laodikeja. I ovo je dokaz koje zlo je bila ta žena, bogohulnica Ellen White, kad su joj ovako zli i otrovni sljedbenici kakav je Laodikeja.
Hvala ti Bože i slavim te Bože da i na ovaj način razotkrivaš sotonu i njegove sluge.