Član
- Učlanjen(a)
- 03.10.2010
- Poruka
- 1.305
Samo slep covek ne vidi vec jasno prilozene dokaze... ili onaj ko to ne zeli.
SLAGATI DUHU SVETOME ZNACI SLAGATI BOGU JER JE DUH SVETI JEDNA OD BOZANSKIH LICNOSTI:
DUH SVETI NEZAVISNA LICNOST U ODNOSU NA BOGA, KO POHULI NA BOGA OPROSTICE MU SE, A KO POHULI NA DUHA SVETOGA NECE MU SE OPROSTITI:
"Zaista vam kažem: svi gresi oprostiće se sinovima čovečjim, i huljenja na Boga, makar kakva bila:
A koji pohuli na Duha Svetog nema oproštenja vavek, nego je kriv večnom sudu" ( Jevandjelje po Marku 3. 28 - 29 ).
SLAGATI DUHU SVETOME ZNACI SLAGATI BOGU JER JE DUH SVETI JEDNA OD BOZANSKIH LICNOSTI:
Adventističko predubeđenje bez razuma i bez logike.
Šta to treba da znači:
Slagati "Duhu Svetome, zar "On"nije više Sveti Duh"?
Zar Sveti Duh nije sam po sebi Bog?
Koja konfuzija sačuvaj me Bože i zakloni od takvih Teologa.
Ti kao Adventista govoriš tako kako govoriš nahođen ali nemaš validnih Biblijskih dokaza za to što govoriš, tačno!
DUH SVETI NEZAVISNA LICNOST U ODNOSU NA BOGA, KO POHULI NA BOGA OPROSTICE MU SE, A KO POHULI NA DUHA SVETOGA NECE MU SE OPROSTITI:
Isto važi i za ovu izjavu! Samo pričaš pričice, malo istine a mnogo neistine to je po šablonu Sotone i njegovom Štabu za dezinformacije.
Kome prodaješ maglu da "Duh Sveti" sada više nije Sveti Duh?
I da Duh Sveti je nezavisna ličnost na ELOHIMA mnoštva! Nego Duh Sveti čija je "ON" sada glavna uloga ako je nezavistan na ELOHIMA mnoštva?
O čemu ti govoriš? Ima to ikakve veze sa vezom, Znaš ti šta hoćeš da kažeš ili prodavaš maglu jer po Adventizmu svi su pijani od pive ili drogirani jakim drogama i ne kontaju šta govoriš?
Jednostavno pitanje za tebe glasi:
Da li je taj Duh Sveti sam po sebi Bog ili nije sve dok nije ceo tim ili sklop ELOHIMA mnoštva na okupu ujedno i zajedno?
Koja je to konfuzija.