Član
- Učlanjen(a)
- 03.10.2010
- Poruka
- 1.305
Ko je raka da u Bibliji nema Trojstva?
Ko je i kome rekao: "Da nacinimo coveka kao sto smo MI"? 1. Mojsijeva 1, 26.
Neko je rekao: "Ako zeli u Bibliji nac Trojstov idi na Jordan, tamjo ces ga naci".
"I krstivsi se Isus izadnje odmah iz vode; i gle, otvorise mu se nebesa i vidje DUHA Bozjega gde silazi kao golub i dodje na njega.
I gle, glas s nema koji govorase: Ovo je Sin moj ljubazni koji je po mojoj volji." Matej 3,16,17.
Pozivamo JS da IH prebroje pa neka nam oni kazu koliko ih je? Zar nisu TRI?
Isus je bio krste, Duh Sveti je vidljivo sisao sa neba. Da je to samo sila, kako bi se mogla videti gde dolazi?
Zatim Bog Otac se javlja i svedoci za Hrista. Eto vam Trojstvo.
Hristov nalog Njegovoj Crkvi glasi: "Idite i naucite sve narode KRSTECI IH U IME OCA I SINA I SVETOGA DUHA."
Pitanje, ako Sveti Duh nije licnost, kako bi nekop mogao da se krsti u Njegovo ime?
Drugo, zasto JS ne ispunjavaju ovaj Hristov nalog.
Oni ne krstavaju u ime "OCA i SINA i SVETOGA DUHA".
Pa kad je tako, vladaju li se Jehovini svedoci po Bibliji ili samo po Kuli strazari?
Dragi moj Miko hvala ti na navedenim biblijskim stihovima, ali ja nigde ne vidim da piše TRI ličnosti jedan Bog, TRI osobe jedan JEHOVA. Nisi me svatio, tražio sam od mnogobožaca da napišu bar jedan biblijski stih gde piše "Trojstvo Bogova jedan JEHOVA" No pošto ova teme nije o Trojstvu i da je ne bi kvario svi vi mnogobožci imate pravo da na temi o Trojstvu navedete i napišete sve vaše dokaze da je Starozavetni JEHOVA Bog inkarnirani u novozavetnog svog svemogućeg Boga Sina koji je umro na krstu. Dakle na temi o Trojstvu obijasnite šta znači Bog u množini i naravno koliko ih ima.
Pošto ovde je tema o Huli na svetoga duha nadovezaću samo to da se treba krštavati Isusovim krštenjem i biće ispravno i po evanđelju i po prorocima a i po bibliji.
A ako Adventisti nemaju darove duha i nisu svatili koliko Bogova ima ja se mogu samo moliti za taj Adventizam i ništa više, nemogu i neću da im namećem Apostolsku nauku i Hristovo evanđelje da po bibliji ima samo jedan živi Bog, razlog je to što neću da Adventistima uznemirim duh.
Mir duši vašoj i mnogo sreće želim svim Adventistima.
Eto ja se dragi moj Mika prošeto i odgovorio ti na pitanje, sada da vidimo kakvi su to ljudi Adventisti i dali oni smiju proviriti u njihovu temu i da mi obijasne Adventističku teologiju.
Poslednja izmena: