Hronologija Jehovinih svedoka

Učlanjen(a)
15.02.2015
Poruka
3.527
Laodikeja i Jovane, vi ovu temu Hronologija JS poretvoriste u nesta potpuno drugo. Nema smils sta radite. Svi mi ponekad damo kratak komentar na drugoj temi ali vi nastavljate diskusiju o necemu potpuno durugacije. Otvorite temu Istorije pa tamo diskutujte.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Marko izvini. Upravu si. Ja sam i hteo da pređemo na drugu temu nego se zaneli pisanjem u odogovoru Slapu. Ja sam morao otvoriti novu temu i pogrešio sam što nisam.

Oprosti Marko, moja greška.

Učlanjen(a)
15.02.2015
Poruka
3.527
Primam vase izvinjenje. Ta vasa diskusija je veom doobra i bilo bi dobo da je sakupite na jednu temu i da stoji na forum, jer je zaista korisna za istrazivace Biblije

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Sta li ovi ljudi Stvarnoslap i DarthShone rade kod svoje kuce ili u kontaktu sa ljudima u svetu, kada ovde svaku priliku koriste da nekoga napadnu.

Svima je jasno kakvi su to ljudi, ali tesko onim ljudima u cijoj blizini oni zive i cijem se okruzenju krecu.

Verujem da su ti ljudi opshrvani psiholoskim problemima, stresom, nedostatkom sna, ili drugim poremecajima, jer ovakve stvari ciniti i pisati pokazuje samo jedno, a to je da ti ljudi imaju veliki psiholoski problem ( da ne dam i losiju dijagnozu ).

Moj stav je da medicina malo toga moze pomoci ljudima po ovim pitanjima, osim da coveka dovede u jos gore stanje.

Jedino resenje je trazenje da Bog deluje i da isceli coveka.

Ali sumnjam da ovi ovde pomenuti i zele isceljenje od Boga, jer su svesni da ce tada izgubiti kampanju koju vode na forumu protiv neistomisljenika, jer bi tada postali trezveni, posteni, istinoljubivi, ponizni i dobri, a to im nikako ne ide u prilog.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Jedino resenje je trazenje da Bog deluje i da isceli coveka.

Da oni žele Boga ne bi išli ka ikonama , kipovima, ritualima, osjenjivanju krsnim znakom itd.

Ali sumnjam da ovi ovde pomenuti i zele isceljenje od Boga,

Neće oni kod Boga, to nije nimalo ugodno, pred Bogom se svi osjećamo poniženo, a pred ikonom i kipovima se oni osjećaju uzvišeno, to je lakše nego biti ponižen.

Mislim da je kod njih problem pokvarenost srca. Svakako da imaju psihološku potrebu gušenja savjesti.

Učlanjen(a)
15.02.2015
Poruka
3.527
Generacija od godine 1914. zavrsava se 1975.

Neki od generacije koja je videla pocetak vremena kraja 1914. godine, jos uvek ce biti zivi na zemlji, da budu svedoci unistenja generacije sadaznjeg sistema i bitke Armagedona." Otkrivenje 16,14.16 (Watch Tower 1. May 1968 p. 271.272)

Ovom izjavom jasno su izjavili da ce neki od generacije 1914. biti svedoci Armagedona koga su predvideli da ce biti 1975. godine.

Natrag