Član
- Učlanjen(a)
- 03.06.2010
- Poruka
- 14.301
Ali, i o tome - brisanju ili premještanju postova, trebalo bi da primate obavijesti.
Prima se obavijest.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ali, i o tome - brisanju ili premještanju postova, trebalo bi da primate obavijesti.
Ne, Tripo je glavni ratnik adventista! Stoga je i ono sto kaze tvrdnja adventizma. I tako to treba dozivljavati dok god ga branite..Tripo, jel to tvoja tvrdnja?
Ne, Tripo je glavni ratnik adventista! Stoga je i ono sto kaze tvrdnja adventizma.
I tako to treba dozivljavati dok god ga branite..
On je cak bolji strucnjak za Jehovine Svedoke i od Marka.
To je rekao Tripo, nije to moj post, vi ste svi saglasni. A to koliko se slazete vidimo na forumu...Ej Mire, a sta kazes: "nismo vam mi krivi što kod vas svako iznosi svoju nauku, to je vaš duh, nije naš duh."
Da li time zelis da kazes da ste vi pravoslavni svi saglasniu?????
Mire, nemoj me zasmejavati.
Besmislica, advent. je samo ono što je u skladu sa učenjima advent. a ja to i iznosim.
Zaista, nisam ja kriv adventistima sto ih ti branis...Hoćeš da preneseš duh pravoslavlja na adventizam, nismo vam mi krivi što kod vas svako iznosi svoju nauku, to je vaš duh, nije naš duh.
Da, u pravu si, medju vama nema suprotne nauke..To može samo za vas da važi. Ali kao duh vaše religije.
Vidim, razbijas Jehovine Svedoke, kao Miroljub hebrejski . I oboje ste strucnjaci!Mi advent. smo skoro pa svi stručnjaci i za JS i za vas.
Hronologija JS dokazuje da su nastali od Milera, a ne mi. A to ste htjeli nama na nečastan način da podmetnete.
Naravno, rekoh ja da ti iznosis samo adventisticku nauku.. Zato mi na tebe gledamo kao na primer sta adventisti zaista veruju i uce...
Blago adventistima sto te imaju da ih branis!
Zaista, nisam ja kriv adventistima sto ih ti branis...
Da, u pravu si, medju vama nema suprotne nauke..
Vidim, razbijas Jehovine Svedoke, kao Miroljub hebrejski . I oboje ste strucnjaci!
Podmetnuli ste vi sami sebi, u vasim knjigama pise da ste nastali od Milera.
Nisam ja kriv sto sebe ubedjujes u suprotno a nisi obrazovan adventista a tek o JS ne znas nista.