- Učlanjen(a)
- 07.07.2014
- Poruka
- 18.400
A hrišćanima je dao silu, a nije dao zakon?
Zakon i proroci su do Ivana Krstitelja. Doduše, vi subotari ne držite previše do ovih riječi, ali ovo kaže Isus.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
A hrišćanima je dao silu, a nije dao zakon?
Zakon i proroci su do Ivana Krstitelja. Doduše, vi subotari ne držite previše do ovih riječi, ali ovo kaže Isus.
Laz ! Laz! ! Laz !Ne drže oni ni do čega što u Novom Zavetu piše. Ujedno, ni do Isusa, ne drže baš previše.
Uostalom, i kako bi, kada im je On, stvorenje?
"Opisujuci svoju misiju na Zemlji, Isus je rekao: „Gospod me pomaza da javim jevandelje siromasima; posla me da iscelim skrušene u srcu; da propovedim zarobljenima da ce se otpustiti, i slepima da ce progledati; da otpustim sužnje”. (Luka 4,18)
A Jelena kaže: Tko se nije spasio, magarac bio. Isus je 22.10.1844. prestao spašavati grešnike.
Postovanje Slape.
Mi u nasoj knjizevnosti, ako navodimo niciju izjavu u isto vreme navedemo izvor. Gde ti je izvor? Nemas ga!
Pa posto nikakav dokaz nisti dao, izgleda da i jesi MAGARAC!
Da bi dokazao da nisi magrac, moras nam prilozit gde EGW tvrdi to za magarca i gde tvrdi "DA JE HRISTOS PRTERSTAO DA SPASAVA GRESNUIK?"