Pa po tebi nisu nije potrebno ni tih 10, nego samo 9.
Nisu ni po Hristu potrebne, on je provocirao coveka da odgovori kao i fariseji sto kazu da su "odrzali zakon" , a onda mu kaze "to nije dovoljno"!
Baš mi je drago da sam te razotkrio i odbio od advnt. i ne trebaš tamo da budeš, ti i jesi za PC.
Odbio si ti mnoge ljude, jer kad tebe citaju zgrazavaju se kako neko moze imati takav um i biti toliko bezobrazan covek. Nisu adventisti takvi na svu srecu, nego ti licno. Zato bi ja tebe izbacio iz crkve da sam adventista, jer ih predstavljas na pogresan nacin. I nisi me odbio ti nego lazna nauka.
Jer kod tebe zdrava nauka izaziva podsmijeh.
Videli smo to zdravlje kod tebe licno, opsednutost, inat, izvrtanje i bezobrazluk..
Al ko se ruga Isusovim riječima i On će njemu vratiti istom mjerom.
To primeni na sebe, ti se rugas Hristu i izvrces njegove reci! Izvrces reci citave biblije, tebi nije vino nego sok, nije krv zivotinja Hristova krv, vec je necista, nije duhovni aspekt nego je telesni. Nije Hristos govorio o hadesu i Pavle nego su pricali mitove, nije Hristos rekao zlocincu na krstu da ce biti u raju sa njim, vec vas prevarila zapeta, nije Hristos rekao da ce se gresnici "muciti" nego je pricao paganske mitove, nije ni Jovan rekao da ce se "muciti va vek veka" nego da ce se "izmuciti jednom za svagda", nije ni David poricao vaskrsenje iako tvrdi da "mrtvi nece ustati", niti je Solomun poricao vaskrsenje iako tvrdi da "mrtvi nikad nece vaskrsnuti", niti je Hristos propovedao evandjelje mrtvima pre potopa, nego se inkarnirao u Noja i kroz njega je propovedao usavsi u njegovo telo u proslosti, a "duhovi" su telesni ljudi samo kad vam to odgovara, a posle nisu..
Van pameti je sta radite, totalni haos! Vi se izrugujete i Bogu i Hristu i Bibliji!