Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Covece Gde je tebi Jahve u Novom Z>avetu nadji mi ga!?nemoj da mi citiras stari zavet a novi,zasto je dat novi zavet ako se trfeba pridrzavati starog???n stari je zakopan a postoji novi,i Isus ga je zavrsio na krstu i u taj dan je poceo novi zavet,razbojnik na krstu to najbolje objasnjava.Gero, jedno pitanje tebi.
15Jahve, Bog, uzme čovjeka i postavi ga u edenski vrt da ga obrađuje i čuva. 16Jahve, Bog, zapovjedi čovjeku: "Sa svakoga stabla u vrtu slobodno jedi, 17ali sa stabla spoznaje dobra i zla da nisi jeo! U onaj dan u koji s njega okusiš, zacijelo ćeš umrijeti!"
Zašto čovjek nije umro?? Evo, piše da će Adam odmah umrijeti, tj biti uništen. Zašto nije uništen???
Hvala
Gero, jedno pitanje tebi.
15Jahve, Bog, uzme čovjeka i postavi ga u edenski vrt da ga obrađuje i čuva. 16Jahve, Bog, zapovjedi čovjeku: "Sa svakoga stabla u vrtu slobodno jedi, 17ali sa stabla spoznaje dobra i zla da nisi jeo! U onaj dan u koji s njega okusiš, zacijelo ćeš umrijeti!"
Zašto čovjek nije umro?? Evo, piše da će Adam odmah umrijeti, tj biti uništen. Zašto nije uništen???
Hvala
Hari
Ovde sam koristio DK prevod.Samo sam citirao.
U prvom citau misli se na sina,a drugi citat na oca.
Svaki sin je stvorenje koje je otac napravio,isto kao sto je i Adam bio sin Bozji.Dal je sada jasnije?
RISE, TVOJA IZJAVA DA JE BOG STVORIO HRISTA SUPROTI SE BIBLIJI.
JASNO JE NAPISANO: U POCETKU BECE REC I REC BESE BOG. Jovan 1,1.
Rise, BESE BOG, a ne postade Bog.
Adam i Eva nisu stvoreni kao besmrtne osobe.
Ogromna je razlika izmedju besmrtnosti i vecnog zivota.
Adam i Eva su trebali da zive vecno na zemlji,sto znaci da je postojao uslov,cijim nepostovanjem bi izgubili taj veci zivot.
Adam nije postojao nigde ni kao dusa ,niti kao duh,dok mu Bog nije udahnuo dah zivota u zemaljsko telo.
Bog JESTE STVORIO ADAMA DA VECNO ZIVI, i da je Adam ostao poslosan Bogu ziveo bi vecno.
Zanimljivoi je da je pokret ruke jedne zene, promenio status coveka prema Bogu i time je isgubljena mogucnost da takav vecno zivi.
Besmrtnos i vecno zivljenje je isto, a to je oboje mogao da ima Adam da je ostao poslusan Bogu.
Miko
mnogo gresis.
ima tema Jovan 1:1 i tamo sam lepo razjasnio da je Isus (rec Bozja) bio kod Boga,a ne da je on u Bogu.
RISE, ne sporim da si ti to lepo objasnio, samo tvrdim da se tvoja izjava suproti Biblijskoj izjavi.
U Bibliji jasno pise: "U POCETKU BESE REC, I REC BESE SA BOGOM, I REC BESE BOG." Jovan 1,1. (NIV)
Ako ti ne vrujes da je Rec bil sa Bogom i da je bila Bog, ucis suprotno Svetome pismu.
Biblija govori da če Spasitelja vidjeti svako oko, tj.svi ljudi i to je točno
znamo i da če putovati sedam dana od Oriona prema našoj planeti
prvo če se Njegova letjelica pokazatai kao mali tamni oblak, zatim što bude bliži zemlji ta letjelica - Kristov zapovjedni brod če biti tako velik da ljudi uopče neće moči vjerovati da se nešto takvo može izgraditi
Krist se neče ukazivati, sad ovdje sad ondje
to če raditi sotona, imitiraće Krista po izgledu, ukazivače se ljudima onako kako je Spasitelj opisan u Bibliji, njegova zadnja prevara ima cilj da zavede sve ljude svijeta, pa čak i Kristove učenike ako mu ikako bude moguče