HRISCANSKI OTPAD-Kad se pojavio i njegovi nosioci

Član
Učlanjen(a)
29.06.2010
Poruka
2.014
tu nisam bitan ja.
svako treba taj zakljucak doneti sam za sebe.
Nekom je danas normalno da se krade,ubija,da se sklopi pedersko ili lezbejski brak.
Nekome su to dobri plodovi.
Ali pogledajmo Bibliju,da vidimo sta Bog misli o tome,
ali ko pa danas veruje u Bibliju,pa cak i u Boga?
sta ce Bog ljudima kad imaju teoriju evolucije,revolucije,demokratiju,kompijutere......
:(

E, sad ti ne dam da vrdaš. Rekao si u naslovu teme i ko su nosioci opada? Reci jasno i glasno ta i ta vjerska grupacija, jer ja nikoga ne nazivam otpadom, sem otpada koji zagađuje okoliu, ali to je tema ekologije. Mojne ti meni kao neki političar,vješto si napisao post, nego da vidimo ko je taj otpad, jasno i glasno? Tu smo da razmjenjujemo mišljenja tj. otpad bolje rečeno.:)

Član
Učlanjen(a)
29.06.2010
Poruka
2.014
Đe si RIS-e BG ? Sagorijeh da čujem odgovor. Neću biti živa dok ga ne dobijem. U međuvremenu da kažem da sebe smatram ekološkim ljudskim otpadom,jer sam se odrodila i od ljudi i od crkve, jer vidim da svuda vlada samo interesna sfera, bilo duhovna ili materijalna, a u tom cirkusu svakako ne želim i neću da učestvujem.

Učlanjen(a)
22.12.2010
Poruka
1.500
Ko je sve hriscanski otpad?
Evo samo za tebe
1.Jehova Bog pocinje sud od svoje kuce,tako da su to pre svega lazna braca medju Jehovinim svedocima.
2.Predvodnici takozvanog hriscanstva,Katolicka ,Anglikanska i Pravoslavna crkva i ostale sestrinske crkve.
Oni koji nisu u hriscanstvu nisu hriscanski otpad,kao Islam,Budizam,Hinduizam,Konfucijanizam,Satanizam,spiritualizam itd.
Ne znam dal moze biti jasnije?

Član
Učlanjen(a)
29.06.2010
Poruka
2.014
E, ovo je najjasniji i najkonkretniji post, koji sam pročitala na čitavom forumu. Skidam ti kapu za ovo.:) I hvala na otvorenosti i iskrenosti. Onda bi nam bolje bilo da pređemo u Islam, nego da budemo otpad. Tolstoj je prešao u Islam pred kraj života, to sam slučajno pročitala i začudila se. Poslije ovog tvog posta se i ne čudim, mora da je i njemu neko govorio o otpadu.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
25.08.2010
Poruka
2.919
Рисе, немој тако. Управо си цео свет назвао отпадом. То не да није хришћански, него самом човеку који то тврди доноси духовне проблеме и веома се лако гневи на све остале који иоле покажу другачије мишљење. Зашто не кажеш лажна браћа и у осталим црквама (деноминацијама)? Немогуће је да не постоји баш нико ко је по вољи Божијој сем Сведока.

Уосталом, откуд уопште знаш да сте ви изабрани, а ми сви отпад? Не мораш да ми одговориш ништа, стварно ми је жао што тако видиш ствари. Ако ти неко жели добро, тај ти је ближњи. Не називај ближње отпадом, извади балван прво себи из ока.

Učlanjen(a)
22.12.2010
Poruka
1.500
Eh,pa nemoj bas tako odmah.....
Hriscanski otpad predvodi celokupnu krivu religiju.
U krivu religiju nazvanu "Vavilon veliki "spadaju i Islam,Budizam,Hinduizam,Sotoniza,Spiritualizam i poduzi spisak ostalih sestrinskih religija.
Po svome verovanju nisu nista bolji od hriscanskog otpada,sem da su mnogo manje krvi prolili.

Član
Učlanjen(a)
29.06.2010
Poruka
2.014
Brat bratsku krv najčešće i najviše proliva. Svjedoci smo svi zadnjih ratova na ex YU prostorima . Zar nije to velika kob ? Zar nismo , eto samo po tome, veliki otpad, a mašemo trobojkama ili šahovnicama, isto je i predvodimo se krstom. I jedni i drugi. U najmanju ruku, to je čisto licemjerje i pranje ruku od zločina i prolivene bratske krvi. Veći smo otpad od bilo koga, sudeći po djelima našim.

(RIS-u BG ću uvijek, ali uvijek cijeniti i poštovati hrabrost i otvorenost u iznošenju stavova, flexibilnost koju pokazuje u običnoj komunikaciji , bez citata.:)

Član
Učlanjen(a)
25.08.2010
Poruka
2.919
Пристрасан си, откуд то да и твоје верске вође нису део Вавилона, поготову што се зна и доказано је да су чланови масонеријске ложе (антихристове институције)? Језуити су свуда убачени, они су војска. Чачкај мало о томе, али непристрасно. Видећеш да није битно где се налазиш, већ кога бираш: Христа првосвештеника или световне свештенике (за које се слажем да су многи од њих отпад и злоупотребљавају положај). Али не можеш ти да пресуђујеш и осуђујеш. На нама је да ширимо радосну вест, а не раскол. Око Христа се уједињује, а не дели. Не мислим на интересну екуменистичку опцију, него љубављу и вером у Христа да се повезујемо и постајемо део Царства небеског. Сети се да је Христ рекао кад ће бити царство, рекао је: сад. Значи кад Га прихватимо у срцу и кренемо да се с љубављу опходимо једни према другима, па и према безбожницима, паганима, онда смо део Царства.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.12.2010
Poruka
1.500
Nema sta ja da tu budem pristrasan.
2.Korincanima 11:26 pise sta je sve ap.Pavle preziveo,izmedju ostalog i strah medju laznom bracom
[SUP]26[/SUP] Mnogo puta sam putovao, bio sam u strahu na vodama, u strahu od hajduka, u strahu od rodbine, u strahu od neznabožaca, u strahu u gradovima, u strahu u pustinji, u strahu na moru, u strahu među lažnom braćom;
Da su medju JS,svi prava braca,tada ne bi bilo iskljucenja JS.Poznato je namerno ubacivanje raznoraznih spijuna i agenata u redove JS,da bi zatrovali i razdelili organizaciju JS,ali im to nije uspelo do dana danasnjega.
A sta reci za druge verske takozvane hriscanske organizacije?
Da skacemo kao majmuni oko logorske vatre,da dzaramo u vatru i bajemo ko baba vracare?,da farbamo jaja i da se tucamo jajaima???Da pricamo ne ubij,a da se spremamo za rat???da ne lazemo,da ne krademo????
E moj Adrijane,ujedinjuje se po dobroti,radosti,miru,lepim i istinitim biblijskim nadama...,al kako kad tvoji veruju u raj cak i kad umru....a takvog raja nakon smrti nema....
Sve religije sem JS imaju isto misljenje i povodom verovanja u raj i pakao,i besmrtnost ljudske duse,i sudbinu,i sve ostalo....i recima i delima.
:bafghjd:

Član
Učlanjen(a)
25.08.2010
Poruka
2.919
Лепо си убеђен, тако и "ови моји" кажу и они њихови итд. Само сте ви убеђени спашени и говорите истину, сад разумем.

Лажна браћа су они који злоупотребљавају име Христово (Божије) и имају обличје побожности, а силе су се одрекли. То су сви они који говоре: Господе, Господе, а у срцу им Господа нема. Бити део Цркве није бити део само Сведока, нема спасења ако се нападају сви остали. Надам се да ће то доћи и до тебе, предрасуде су велико зло.

Natrag