Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Osam dana pešačenja do Ostroga
Mogu li Jelenaši reći zašto oživi mrtavac bačen u Jelisijev grob i padnuvši na mrtvaca ožive mrtvac...šta bi?
Lepo je Bog rekao ustima me prizivaju alisu se sile moje odrekli.
Ovaj komentar pokazuje potpunu kontradiktornost u izjavama dotičnog, jer revidirani tekst koji je naveo kaže "ustima me prizivaju ali su se sile moje odrekli"
Ovo je njegov nesvesni odgovor na pitanje "Ko je oživeo mrtvaca bačenog u Jelisijev grob?"
Dotični veruje da su Jelisijeve kosti neki magijski istrument kojim se oživljavaju mrtvaci, a potom u svojoj kontradiktornosti kaže "ali su se sile moje odrekli"
Čija sila je učinila da ožive kosti mrtvaca???
To je ključno pitanje na koje je dat odgovor iz ovakve nesvesne kontradiktornosti, a odgovor je "Božja sila"
Ako poslušamo Taramaninu predpostavku "da postoje magične kosti koje oživljuju mrtvace" onda je Taramana genije, jer je pronašao rešenje za problem smrti, a to su suve beživotne kosti.
U tom smislu - preporučujem naučnicima i pogrebnim udruženjima - da od sada čuvaju kosti umrlih, i da ih primenjuju u eksperimentima oživljavanja umrlih ljudi!?
Ako poslušamo Taramaninu predpostavku "da postoje magične kosti koje oživljuju mrtvace"
Mire zamisli Jelenaše okupljenesve sa ovom debelom vešticom oko bolesnika i neko dotrči noseći komad platna govoreći pređe senkaPetrova preko ovog platna i položi na bolesnika da ozdravi šta bi uradila i rekla ta masonsko okultna ekipa?
Ili prvosveštenik okači haljine i kaže im da ne prolaze blizu haljina ili ih slučajno dotaknu jer će se posvetiti šta bi rekli Jelenaši?
Tek da odu u Afriku i vide kako crnac hrišćanin moli u jezicima Isusa i oživljava mrtvac šta bi kukavci tek tad rekli?
A o njihovom prisustvu na pogrebu gde polažu mrtvaca na kosti Pravoslavnog patrijarha i čekalac oživi šta bi tek tad rekli nesretnici?
Tom rodu je vera strana a sila Božja magija.