Nisam ni mislio bukvalno na pastore.. Nego kad Laodikeja i Tripo postave sta rade katolicki svestenici u vreme nacizma ili Papa, onda i ti postavis npr. da su adventisti slavili hitlerov rodjendan, da je EGW pijandura i sl..
Da, samo što je papa, kojega subotari nazivaju "Hitlerov papa", u vrijema Hitlera
spasio 800.000 Židova. Ovo je dokazao Židov Gary Krupp, potkrijepljujući ovu svoju tvrdnju sa
76 tisuća dokumenata. Dakle subotari lažu i kleveću. A ja ne lažem, pa prema tome i ne klevećem adventiste, jer je istina da su Njemački adventisti sedmog dana slavili Hitlerove rođendane, i ne samo to.
I ja sam postavio onog transvestita adventistu koji je staresina crkve, to je strasno.. Ali mislim da se vatra vatrom ne gasi..
Ne slažem se ni ovdje potpuno. Ponekad
vatra Istine naprosto mora spaliti djela oca laži.
Meni je najvaznija doktirna, i nemam averziju prema nijednoj zajednici, niti sudim zajednice po rodovima! To nije razumno! Jer kada bi ja tako generalizovao, vise uopste ne bih bio Hriscanin, jer su rodovi Hriscana u globalu, mnogo gori nego bilo koje druge religije!
A što ti se čini vjerovanje i propovjedanje da je 22.10.1844.
završilo vrijeme spasenja za grešnike. Meni je, na primjer, ovo bogohulno. A tebi. A što ti se čini vjerovanje i naučavanje pionira ASD da je
Trojstvo suprotno zdravom razumu, suprotno Bibliji i da je poganskog podrijetla. Itd, itd, ...
P.S. Nemoj mi spominjati da oni sada više to ne vjeruju. Jer, prvo, svjedok si ovdje da sva četvorica subotara s gađenjem odbacuju Trojstvo. I drugo, ne pokušavaj mene uvjeravati da je nevažno što su oni 40-tih i 50-tih godina 19 stoljeća vjerovali, jer njihova proročica Ellen White
tvrdi i inzistira upravo na vjerovanjima koja su oni tada postavili.
Oni koji pokušaju promijeniti, što smo tada postavili (1850-tih), bit će
otpadnici,
Omega otpad - piše Ellen White pred kraj svoga života.
Je li ti sada jasno zašto
Omega otpadom među adventistima sadašnji subotari (tripo, Kainos, Jovan, Laodikeja) smatraju one adventiste koji su u drugoj polovici prošlog stoljeća u adventistička vjerovanja uvrstili i Trojstvo (1980. god.), i sve današnje adventiste koji deklariraju vjeru u TRojstvo.