Hardware Chat arhiv - {rešeni problemi}

Ko je bolji?

• ATI

Votes: 67 45,9%
  • Nvidia

Votes: 79 54,1%

• Total voters
    146
Član
Učlanjen(a)
16.08.2009
Poruka
932
ali ne od godinu dana. ja kad sam kupovao rezac, dobio sam garanciju od tri meseca. kako god, evo radi vec dve godine bez problema...

Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
imam i ja laptop koji koristi kcerka i taj laptop neizlazi nigdje iz kuce. svako radi na onom sto voli.

Član
Učlanjen(a)
15.12.2009
Poruka
125
Obraticu se ja predstavniku Toshibe kod nas pa neka oni to resavaju, kad znaju da uzmu kes onda ce znati i da poprave...

Član
Učlanjen(a)
06.10.2009
Poruka
783
ATI, definitivno. Nvidia, moje je misljenje, ume da bude zeznuta za drajvere, ali zato ATI- jevih drajvera za windows 7 ima na svakom koraku. Sem toga, u ovom trenutku, ATI kotrlja DX11, a Nvidia... Hehehe

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
15.12.2009
Poruka
125
Problem pri dizanju Windowsa

Pozdrav narode,
Kako se kaze, da pocnem od pocetka. Koristeci boki71-jev tutorijal uspeo sam da svoj usb napravim butabilnim i pomocu njega sam bez ikakvih problema podigao windows, naravno na svom racunaru. Medjutim rodjak me je pozvao da i njemu isto to uradim jer mu je windows u haosu i tu nastaje problem... Kao prvo nisam mogao u Biosu da pronadjem opciju USB-HDD sa koga bih podigao sistem, probao sam sa opcijom usb-fdd ali nista nije vredelo... Pod 2, bez obzira koju opciju za butovanje odaberem kada restartujem racunar pojavi se INVALID BOOT.INI FILES a ispod toga booting from c/windows... Takodje i kada ubacim i butabilni cd u cd-rom, selektujem u biosu cd-rom, sve te izmene sacuvam takodje se pojavi INVALID BOOT.INI FILES i ponovo se startuje stari windows. Sta ciniti?

Natrag