Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
I cd i usb su butabilni, windows ih prepoznaje. Sto se tice usb-a on je provereno digao sistem na mom kompu...Nije mi jasno zasto pri odabiru opcije sa cega cu da butujem windows zasto nema opcije usb-hdd... Ostala problematika je gore navedena u pitanju...
ne bih ti preporucio da se igras sa biosom. koliko je prosto toliko je i opasno.
u svakom slucaju mozes da proveris na sajtu proizvodjaca maticne ploce da li postoji novija verzija biosa u odnosu na tu koja je u ploci. da bi saznao koju verziju biosa ploca koristi, instaliraj EVEREST Ultimate Edition
Prednji priključci za slusalice i mikrofon-gde ih povazati
Zdravo svima,
Prednji prikljucci za slusalice i mikrofon mi ne rade.Kad sam otvorio kuciste video sam da kablovi uopste nisu povezani.Malo sam trazio,ali neznam gde da ih povezem.Evo nekih slika kako izgleda: ImageShack -
odseces mu jedan kraj, ogolis zice i prikacis za prednji panel, drugi kraj na kome se nalazi banana prikacis pozadi u muzicku.Pored toga sto je komplikovano(jer bi mora da znas gde sta ide na prednji panel, da lemis...) neces dobiti nista, bukvalno ces samo ulaz sa zadnje strane prebaciti na prednju.To mozes da uradis sa jednim ovakvim kablom