Hardware Chat arhiv - {rešeni problemi}

Ko je bolji?

• ATI

Votes: 67 45,9%
  • Nvidia

Votes: 79 54,1%

• Total voters
    146
Član
Učlanjen(a)
13.10.2009
Poruka
1.294
Ma ja sam menjao ploče dfi 775 soket i 4formulu amd i varijanta sa intela na amd je prošla nisam morao da reinstaliram sistem ali amd na intel nije prošla morao da reinstaliram.

Član
Učlanjen(a)
06.09.2009
Poruka
1.389
Ja mislim da je ovo tvoja ploca MSI K9N6PGM2-V2 (MS-7309), ona je znatno bolja od ovih gore sto je naveo wistlerns, MS-7309 je verzija BIOS-a, medjutim ima nekoliko modela ploca sa tim BIOS-om, pa bi bilo dobro da detaljnije info o ploci, radi sigurnosti i podrske, pogledas u programu AIDA64 (imas ga u pretrazi foruma), ako imas ovaj model sto sam naveo, onda mozes da ubacis i neki Quad Phenom II na tu plocu modele do 95W TDP-a npr. Phenom 960T (takva je naponska sekcija ploce), u suprotnom, ako imas neku od onih koje je naveo clan iznad, bolje batali upgrade, jer je ocajan u svakom smislu.
Pogledaj koji je model, pa pogledaj podrsku na MSI sajtu.
Sto se tice RAM-a, izgleda da nisi upario kako treba, neki modul je sporiji od ta 2, pa je BIOS oborio brzinu na sporiju, u AIDA64 ces naci sve detaljne info o ploci i kompletnom hardware-u i njegovim specifikacijama.

Član
Učlanjen(a)
20.10.2009
Poruka
123
Koja ti je verzija BIOS-a odnosno koliko je star?
Ako postoji nova verzija, skini.
To je meni rešilo problem sa gašenjem kompa kad mu je došlo!

Član
Učlanjen(a)
03.03.2012
Poruka
188
Svaka cast. Jos ovakvih primjera nece skoditi da se mnogi bace na pecenje mp,umjesto trosenja para kojih je uvijek malo i nikad ih dosta.

Član
Učlanjen(a)
08.10.2012
Poruka
82
kada krenem da podizem sistem javi mi se ovo no drive attached to fasttrack controller the bios is not installation dali to moze da bude da trebam da instaliram novu verziu bios ili nesto drugo????

Član
Učlanjen(a)
17.07.2012
Poruka
125
Ukoliko imas ata hard..udji u bios pronadji "Advanced"-"Onboard devices configuration"-"Onboard Promise Controller" i stavi ga na disabled.

Član
Učlanjen(a)
07.05.2013
Poruka
1
Resetovanje ketridza za Canon MP230

kako da resetujem ketridze za Canon MP230? napunjen je crni ketridz,i kad se ubaci u stampac na stampacu i dalje sija zuta lampica,a i na komppu je upozorenje da je ketridz prazan. :)

Član
Učlanjen(a)
31.03.2013
Poruka
20
Oduvek koristim isključivo AMD i nemam nikakvih zamerki. Ne razmišljam uopšte o intelu, jer odnos cena-kvalitet ide na stranu AMD-a. Nisam neki "naučnik" pa da mi treba savršenstvo od procesora.

Natrag