Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
ne mogu da nadjem performance i maintenanceStart, kontrol panel, switch to category view, performance and maintenance, free up space on your hard disk, izabire ti particiju C, potvrdi i sacekaj da odradi kalkulaciju, moze potrajat, recice ti sta mozes da izbrises i koliko ces prostora dobit, cekiraj sve sto se da, potvrdi, pitace da izbrise i sve sistem restor tacke osim zadnje, potvrdi i sacekaj-popis kavu i sve je gotovo, dobijes dosta novog free prostora .
Poz
nece ovo da mi se skida, mogu li da skinem najnoviju verziju TuneUp-a ??
Radio sam sve to ! Imam Windows 7 . Ali ponovo nestaje memorijaNisi naveo koje windowse imaš instalirane,za početak skini si program CCleaner i instaliraj na komp te ga pokreni i pusti da očisti registrije,onda otiđi u C particiju u folder User/pa ime svog kompa/Downloads folder i izbriši ako imaš šta u njemu od stvari što si skidao s neta.Zatim si skini besplatni Ashampoo WinOptimizer 2012 te s njim odradi sve što ti nudi od čiščenja i brisanje starih kopija datoteka koje ti sigurno zauzimaju par gb Your personal Ashampoo® gift ,na kraju defregnentiraj particiju i trebalo bi biti puno bolje.