Hardware Chat arhiv - {rešeni problemi}

Ko je bolji?

• ATI

Votes: 67 45,9%
  • Nvidia

Votes: 79 54,1%

• Total voters
    146
Član
Učlanjen(a)
05.02.2013
Poruka
52
Graficka u sporetu haha :) Ma grafa je sjebana vido sam coveka ubaci u grafi nista nema slika ubaci u integrisanu slika razumes...
U servisu je bila slika dobra ali od jednom je poceo monitor da treperi mnogo znas sta je mnogo ali reko je da je to do njegovog monitora pa sam ga cuo posle kako se valjda cudio "kako se pa ovaj pokvari tako nesto" Jel ima neki softvare da se testira monitor i moguce li je da je ploca malo sjebana posto secas se proslog topica ovo sa elektrolitima pa se to mozda prenosi na integrisanu izmucao sam nesto ?

Član
Učlanjen(a)
05.02.2013
Poruka
52
Pogledao sam i televizor moj ponekad na crno dobije te zelene linije...
Moze li mi neko pomoci ne znam sta da radim

Član
Učlanjen(a)
28.01.2010
Poruka
69
Ili ti moduli nisu iste brzine (mhz) ili ti ploca,ciji model nisi naveo,podrzava samo 1GB rama!

Član
Učlanjen(a)
28.01.2010
Poruka
69
HAHAHA,kad mu prestane raditi javi mi se,imam procesor 2,4 ghz socket 478 sa sve kulerom i hladnjakom,stoji mi na ploci koja je pokvarena!

Član
Učlanjen(a)
14.02.2013
Poruka
5
pozzz,mozel meni neko pomoc?na tastaturi od laptopa nemogu vise sa tipkama za gore i dole da pregledam stranice.dok je kliknem odma mi prebaci celu stranicu tako da sam vezana na misa a to me mrzi.imali iko resenje kakoo da to popravim,vec trecu noc probavam svakako ali ne ide...hvala puno

Član
Učlanjen(a)
14.02.2013
Poruka
5
tipka za gore i dole ne radi kako treba...vezana sam za misa...

molim pomoc.na laptopu mi tipke za gore i dole nerade kako treba,zato sam vezana kad citam nesta za misa.kad stisnem tipku za dole preskoci mi celu stranicu.ima li resenje?ja ga trazim vec tri noci bezuspesno...molim za pomoc...hvala

Član
Učlanjen(a)
22.12.2012
Poruka
235
Mozes da koristis S1G1 cpu u S1G2, ali nemozes da koristis S1G2 u S1G1. Noviji S1G2 zahteva nekoliko ekstra pinova na CPU zbog napajanja, zato S1G2 nije kompatibilan sa S1G1.

Natrag