Hardware Chat arhiv - {rešeni problemi}

Ko je bolji?

• ATI

Votes: 67 45,9%
  • Nvidia

Votes: 79 54,1%

• Total voters
    146
Član
Učlanjen(a)
06.09.2009
Poruka
1.389
Cekaj, ti ne umes da napises u google, naziv laptopa i da skines drivere sa DELL-ovog sajta, ili da jednostavno odes na njihovu stranicu i po modelu skines sve drivere za postojeci OS, sa njihovog Support-a?
Dakle svaki put kad budes reinstalirao sistem, ti ces postavljati bezimene teme i pitati istu stvar?
Za svako pitanje si postavio posebno teme i to bez naslova:
Kod:
http://serbianforum.org/software/
Time krsis pravila foruma, pravis teme koje na taj nacin u pretrazi nece biti nadjene i izgledaju kao SPAM
Za svake pitanje, odgovore vec imas na forumu, a i na google-u, to su osnovne stvari, pretrpava se forum identicnim temama, da sam ja moderator ove sekcije, obrisao bih ti sve tri teme i poslao opomenu da krsis pravila foruma, bez ljutnje, ali to sto radis nije lepo, sve si mogao postaviti lepo u jednoj temi ili se makar malo potruditi da problem resis koristeci pretragu i google.

Član
Učlanjen(a)
26.07.2012
Poruka
455
Cekaj, ti ne umes da napises u google, naziv laptopa i da skines drivere sa DELL-ovog sajta, ili da jednostavno odes na njihovu stranicu i po modelu skines sve drivere za postojeci OS, sa njihovog Support-a?
Dakle svaki put kad budes reinstalirao sistem, ti ces postavljati bezimene teme i pitati istu stvar?
Za svako pitanje si postavio posebno teme i to bez naslova:
Kod:
http://serbianforum.org/software/
Time krsis pravila foruma, pravis teme koje na taj nacin u pretrazi nece biti nadjene i izgledaju kao SPAM
Za svake pitanje, odgovore vec imas na forumu, a i na google-u, to su osnovne stvari, pretrpava se forum identicnim temama, da sam ja moderator ove sekcije, obrisao bih ti sve tri teme i poslao opomenu da krsis pravila foruma, bez ljutnje, ali to sto radis nije lepo, sve si mogao postaviti lepo u jednoj temi ili se makar malo potruditi da problem resis koristeci pretragu i google.

u potpunosti podržavam tvoje mišljenje! :wink:

pozz!

Član
Učlanjen(a)
07.10.2011
Poruka
164
Procesor ti je otisao i nema mu spasa jer sam imao i ja isti takav problem(AMD ATHLON 5000+) radio je besprekorno punih 5 god.
Ne mora da znaci,ja sam na staroj ploci imao identican problem pri prelasku sa Athlona 5000+ na Athlona 7850 i resio sam ga flesovanjem BIOS-a,a probaj i drajvere sa AMD-ovg sajta da instaliras (dual core optimizer,i jos neki) jer i to zna da pravi probleme.

Član
Učlanjen(a)
05.02.2013
Poruka
52
Monitor ili graficka nema trece

Pozz Momci imao sam Ati radeon HD series 4600 zezao me je sa igranjem ekrana znate ono treperio je posle je crkla graficka i kod majstora ubacimo u integrisanu i sve lepo radi znaci nema nikakvih mana e sad monitor je LCD Acer..Kad sam doveo comp kuci stavio sam rezoluciju koja je reccomended 1680x1050 i sve je dobro radilo dok odjednom su pocele zelene linije te linije su samo na crnom ali nekad ih nema pa opet dodju integrisana je Nvidia GeForce 6150SE nForce 430... Pomognite molim vas ja sam uzeo jedan monitor moj star ali na njemu se vidi slabije znaci nije svetlije udarim ga jako i opet se vrati ta lepa slika pa opet nestane ima li neki program da testiram graficku ili monitor ?

Član
Učlanjen(a)
06.09.2009
Poruka
1.389
na 2 monitora si probao i isti problem?
Jesi li probao drugi kabel, mozda je kabel u blagom prekidu, proveri.
Drugo, proveri i napajanje

Član
Učlanjen(a)
06.09.2009
Poruka
1.389
Stavi bateriju, pa onda prikljuci na adapter i probaj, moze biti da nevalja i baterija, a i adapter, probaj malo pomeraj kablove, mozda su osteceni

Član
Učlanjen(a)
05.02.2013
Poruka
52
Neee na drugom monitoru nije bio problem ali je bio drugi problem nije bio sa zelenim linijama nego se slika malo utamnila i udaris monitor jako i malo prosvetli tj sve kako treba ali posle opet od jednom isto menjao sam onaj plavi kabal sto se vrti i opet isto problem....
Kako da proverim napajanje

Član
Učlanjen(a)
05.02.2013
Poruka
52
Kad sam odneo u servis za graficku covek je uzeo neku spravu ko tetris valjda je testirao napajanje i valjda je bilo dobro... ne znam skidam program OCCTPT4 da vidim tu dali je ok

Član
Učlanjen(a)
06.09.2009
Poruka
1.389
pa onda te monitori zezaju, ostaje ti da probas 3-ci monitor, hehehe, kakva je slika bila u servisu?
jer nema sta drugo, osim da probas druge driver-e, mada ne bih rekao, integrusa drugacije radi, ti udaras monito i slika se popravi, a ne komp...
dakle monitori zezaju, odnesi ga kod druga, pa proverite kod njega.
Ponesi i tu ati radeon, pa proverite, mozda uopste nije do grafike?

Natrag