Hardware Chat arhiv - {rešeni problemi}

Ko je bolji?

• ATI

Votes: 67 45,9%
  • Nvidia

Votes: 79 54,1%

• Total voters
    146
Član
Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
2
To sa memorijom sam probao,ali ne pomaze...Izgleda da cu morati da trazim HDD...
Hvala obojici...

Član
Učlanjen(a)
29.09.2012
Poruka
20
zdravo nikol;nista nisam smanjivao sto se tice latency timinga,igrice koje igram za sada su assasin creed 3 i nedd for speed the run,malo sam igrao black opps ali nisam dugo radi sve fenomenalno,citao sam nesta ovuda po francuskim sajtovima kazu da intelovi procesori mogu da rade normalno i na 90 stepeni,jesi li ti cuo za to i sta mislis o tome?pozz za tebe

Član
Učlanjen(a)
09.11.2011
Poruka
29
Procesor ti je otisao i nema mu spasa jer sam imao i ja isti takav problem(AMD ATHLON 5000+) radio je besprekorno punih 5 god.

Član
Učlanjen(a)
23.10.2011
Poruka
38
USB Ključ - računar ne pokaže

USB ključ star mesec dana računar na MK ne prikaže. Kad ga priključim dioda svetli kao kad radi i oglasi se zvuk priklopa ali njega nema ni u "Disk Manager" Do sad se nisam sreo sa sličnim problemom.

Hvala za pomoć

Član
Učlanjen(a)
03.02.2013
Poruka
1
Imam sličan problem pa bih se nadovezao na postojeću temu. Po uključenju računa monitor prijavljuje poruku da nema signala. Računar, deluje bar tako, normalno radi jer reprodukuje početnu melodiju Windows 7. Pokušao sam da monitor i računar povežem HDMI kablom, ali poruka na monitoru je i dalje ista - nema signala. Da li neko ima iskustva sa ovakvim problemom?

Član
Učlanjen(a)
29.09.2012
Poruka
20
vidi da li ti pravi dobar kontakt na grafickoj kartici,drmni kablo nekolka puta tamo gdje ga prikljucujes u komp i gledaj na ekranu ima li promjene

Član
Učlanjen(a)
11.12.2009
Poruka
110
Isti problem sam imao i bio sam prilično siguran da je u pitanju ploča. Ali nije bila: resetovao sam BIOS vađenjem beterije iz ploče, i ona je proradila. Možda je i kod tebe ovo slučaj.

Član
Učlanjen(a)
11.12.2009
Poruka
110
U disk manageru se pojavi svaki ispravan usb flash disk. Proveravao sam sa usb diskom formatiranim u linuxu na ext2 ili ext3, neparticionisanim i neformatiranim. Po svoj prilici ti je fleš otkazao. Dešava se.

Natrag