Hardware Chat arhiv - {rešeni problemi}

Ko je bolji?

• ATI

Votes: 67 45,9%
  • Nvidia

Votes: 79 54,1%

• Total voters
    146
Član
Učlanjen(a)
24.12.2009
Poruka
19
Proveri da nije osteceno leziste memorije, da nije nesto uplao i sl.
Mada cisto sumnjam da je tako nesto.
U sustini imas dve opcije:
- da zamenis ta dva stapa memorije od 1GB za jedan od 2GB, ionako dual-channel ne donosi znacajne performanse u odnasu na single
- da zamenis plocu

Mozda ce neko imati bolji predlog, trenutno sam pospan :)

Član
Učlanjen(a)
04.03.2012
Poruka
2
Problem sa HDMI ulazom!

Ovako ekipo!
Imam pc
asrock p67 pro3
8gb DDR3
i3 2011 3.10
Nvidia get force gt440 2gb
Radi se o tome da sam spojio svoj televizor sa pc-om znaci sa HDMI-kablom! i radilo je sve super do provog resitiranja!
Sad vise ne mogu dobit sliku preko hdmi-a tj ko da ga grafa ne prepoznaje!
Odma otklonjena mogucnost da je grafa neispravna jer sam bio na servisu sa njom tj testirali su je i kazu da je ona ok!
Jednostavno ko da nisam ustekao kabel hdm-i!
Ja ljepo namijestio sve jos pogledao film sve super radilo! I onda sam resitirao šc najnormalnije i sad na kraju nece i nece ko da nema hdmi-a! A preko vg-a i preko dvi-a radi sve super! A probo sam i reciver spajati sa lcd-om(hdmi) i radio je super! Samo ovo nece! Opce mi nije jasno zasto! Eto ako netko imam kakav pametan prijedlog ili neki savjet neka kaze slobodno! Unaprijed se zahvaljujem!

Član
Učlanjen(a)
04.03.2012
Poruka
2
druze ja sam imao identican problem sa svojim pc-om prije sve svijetli i grafa uredu al nema slike! Riknula je maticna ploca 99%

Član
Učlanjen(a)
08.10.2012
Poruka
82
povezivane usb cpnnectorsa na maticnu plocu

[h=3]zdravo.imam Via vt82c596 maticnu plocu mozeli mi neko reci kako i dje da povezem usb connectors ?
images
[/h]

Član
Učlanjen(a)
26.07.2012
Poruka
455
probaj na ovom linku malo pogledati

Kod:
http://www.motherboards.org/files/manuals/47/6va+_10_1_apr0500.pdf

pozdrav!

Član
Učlanjen(a)
28.12.2010
Poruka
1.538
mozda je ploca ako kazes da se ne cuje nista na pocetku i nema slika, ili ploca ili napajanje, ali mislim da je ploca

Član
Učlanjen(a)
08.10.2012
Poruka
82
da ja se slazem da je maticna ploca crkla.jer sve sam proverijo sve radi .probao sam HDD OD druga on iste znake javlja krene znaci stigne do 3 ekranatako se kaze i taman kad treba ono windows da se pokase on se resetuje

Član
Učlanjen(a)
10.04.2012
Poruka
2.392
Problem sa instalacijom XP-a

Imam dva SATA HDD-a,na jednom mi je Win.7,a na drugom probna verzija Win.8,pa bih hteo da deinstaliram Win.8 i da Instaliram XP.Foratirao sam nekoliko puta taj drugi HDD i probao da pokrenem instalaciju XP-a ali nikako da pokrene .Uradjeno je u BIOS-u sve sto treba (prebaciti sa AHCI na IDE),ali nista.Pokrene instalaciju i dodje do poruke da se izabere nova instalacija, Riper ili F3 odustajanje .Pritisnem enter za novu instalaciju,ali mi u sledecem koraku izadje da pritsnem F3 i restartujem komp.Itako mnogo puta.Pa bih molio ako je neko imao isti problem,a resio ga je da mi pomogne.Unapred zahvalan.

Natrag