Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
ja sam prekljucijo usb cpnnectorsa al nisam uspeo da napravim sta god da povezem ne radi mi usb ni jedan,dali sam ja na dobro mesto prikacijo usb na maticnu??
probaj drugu verziju win xp-a ja bih ti preporucio service pack 2 imas ga na torrentu!Pa probaj s njim mozda je do diska tj verzije xp-a naravno kontam da si podesio da se racunar bootuje sa cd ili dvd roma u biosu?
Nemoj mi uzeti za zlo sto ti ovo sugerisem ali ja sam konkretno imao problem slicne prirode sa win7 jer mi je non stop izbacivao cannot boot eror code 5 i nije hteo da krene sa instalacijom win7 onda sam gledajuci youtube skontao da se taj problem prevazilazi tako sto se recimo krene instalacija viste ili win8 pa se pre ucitavanja ubaci win 7 ili se kao u mom slucaju (tezi nacin)prvo instalira winxp pa tek onda iz winxp okruzenja pokrene instalacija win 7 !POZZ i javi sta si napravio!
Pazi obrati paznju nemoj na silu da polomis te iglice nego vidi kako izgleda jedno pa kako drugo pa ga onda prikljuci i jos najbitnije moras verovatno u biosu podesiti da ti rade ti usb connectori posto su po fabrickom podesavanju verovatno iskljuceni!POZZZ i javi javi sta si uradio!