Hardware Chat arhiv - {rešeni problemi}

Ko je bolji?

• ATI

Votes: 67 45,9%
  • Nvidia

Votes: 79 54,1%

• Total voters
    146
Član
Učlanjen(a)
10.11.2009
Poruka
1.654
koliko rama ima tvoja graficka? ako je neka jaca onda joj treba jako napajanje sto je u ovom slucaju moguce da su postavili manje napajanje nego sto treba, vrlo lako moguce da nisu pazili sta su radili? koliko si napajanje imao i koje sada imas? (mislim na snagu napajanja)

Član
Učlanjen(a)
07.11.2009
Poruka
4
Imam 1 GB DDR3 na grafickoj i 4 GB DDR3 rama.. Napajanje sam pre imao 450W sada je 500W

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
10.11.2009
Poruka
1.654
jesu li ti jos nesto radili na kompu u servisu ili su samo mijenjali napajanje? cudno mi da se grije sada kad ima jace napajanje, ne bi trebala. jesi probao neku drugu igricu malo jacu?

Član
Učlanjen(a)
07.11.2009
Poruka
4
Samo napajanje koliko ja znam i oborili su mi sistem,zato sto mi i mreza (LAN) nije radila zbog problema u OSu.
Nisam nijednu zahtevnu igricu igrao,samo NFS Most Wanted, u 18 WoS Trucker 2,nijedna nije zahtevna i nebi trebalo da mi ovako greju graficku.

Učlanjen(a)
20.01.2011
Poruka
2.254
Dali ti radi ventilator na grafičkoj i trebo bi ubrzati kad pređe 50 °C,da možda se nije tko igrao i flešovo grafiku.Probaj je izvaditi i ponovno staviti u utore .

Član
Učlanjen(a)
07.11.2009
Poruka
4
Radi sve,nasao sam bio neku plastiku tamo kod kulera pa sam izvadio (od novog napajanja neka mala zica)

Član
Učlanjen(a)
07.10.2011
Poruka
164
motherboard-labelled5.jpg
Slot ti je prikljucak (leziste),ovde imas oznaceno sta su ti koji slotovi s tim da se danas vecinom umesto AGP slotova korise PCI expres slotovi za graficke kartice...

Prilozi

• Motherboard1.jpg
    Motherboard1.jpg
    34,4 KB · Pregleda: 99
Član
Učlanjen(a)
30.01.2012
Poruka
13
Web kamera ne radi!

Potrebna mi je pomoc,na laptop-u mi je web kamera radila do skoro a sada ne daje znake zivota.Probao sam da instaliram ponovo iz pocetka drajver ali nista.Kako da odredim da li je crkla kamera ili se nesto drugo desilo?Ne znam da li je od ikakvog znacaja ali laptop je MSI a kamera je BisonCam,NB Pro!Ne pali se ni dioda koja je pored kamere!

Član
Učlanjen(a)
11.06.2010
Poruka
25
Grafička kartica Nvidia GeForce 8600gt,Problem!!!

Imam grafičku karticu Nvidia GeForce 8600gt i stalno mi koče ove nove zahtevnije igrice.Od kolega sam čuo da mi ne radi punom snagom tj. kao da mi je crkla polovina grafičke.Ako neko ima iskustva sa ovim grafičkama ili ako neko ima savet kako da mi pomogne neka mi se javi,i da li je uopšte moguće igrati zahtevnije igrice sa ovom grafičkom?
Performanse mog kompjutera su:RAM:3GB,Intel(R) Pentijum(R) 4 CPU 2,81 GHz,grafičku sam već naveo.
-Hvala unapred! ;)

Natrag