Hardware Chat arhiv - {rešeni problemi}

Ko je bolji?

• ATI

Votes: 67 45,9%
  • Nvidia

Votes: 79 54,1%

• Total voters
    146
Član
Učlanjen(a)
07.10.2011
Poruka
164
Moguce je da rikne ploca i povuce jos neku komponentu sa sobom ali to se jako retko desava bolje odnesi komp u neki drugi servis pa da ti ili potvrde ili nadju pravi problem...

Član
Učlanjen(a)
04.01.2011
Poruka
886
deinstaliraj drajvere koje si dobio uz nju, ocisti registre, ustekaj kameru i iskoristi windows-ove drajvere, znaci kad ti sistem prepozna kameru ponudice ti opciju za instalaciju drajvera , nemoj ubacivati disk nego ostavi ono instaliraj driver automatski i potvrdi do kraja, trebalo bi da radi ....wacko
Ja mislim da to ne radi na XP,samo na 7:???:

Član
Učlanjen(a)
10.11.2009
Poruka
1.654
nema sta paziti, samo treba drzati ventilator da se ne okrece i to je sve

Član
Učlanjen(a)
05.03.2010
Poruka
1
Pozz,imam hp 6720s, instalirao sam windows 7 i ne radi mi Bluetooth, a dok sam koristio Win. XP sve je bilo ok driver-e sam skinuo sa HP-ove stranice.Ali oni nemaju driver-e za Win. 7 za moj laptop :(. Zna li neko koje rješenje osim da ponovo instal XP :).hvala

Član
Učlanjen(a)
26.08.2011
Poruka
3
Jel može neko da mi zaokruži na slici gdje su te nožice kojima je ventilator pričvršćen za aluminijumska rebra, izduvao sam ja njega ali sam mnogo radoznao wacko .

Član
Učlanjen(a)
10.11.2009
Poruka
1.654
jel najjednostavniji i najlaksi ali nije najpouzdaniji i najpametniji, niko ne garantuje da ce on ponovo proraditi nakon reinstalacije, moze biti hardverska greska, druga stvar sto vise puta radis reinstalaciju to ce ti prije stradati hard disk pa ti vidi, da l' je bolje provesti 3-4 sata cackanja po sistemu ili obaranja sistema koje se moze uraditi nakon cackanja? :) jel imas bluetooth u device manager?

Član
Učlanjen(a)
09.12.2010
Poruka
3
Nije rjesenje kupovina novog imao sam isti problem ...
Problem je u tome stho treba skinuti:HP-ov Formater Diska mozete ga naci na internetu ...

Natrag