Hardware Chat arhiv - {rešeni problemi}

Ko je bolji?

• ATI

Votes: 67 45,9%
  • Nvidia

Votes: 79 54,1%

• Total voters
    146
Član
Učlanjen(a)
29.12.2011
Poruka
239
Evo našao sam ti specifikaciju tvog računara
Kod:
http://www.andovercg.com/datasheets/dell-dimension-2400-series.pdf

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
01.08.2009
Poruka
3.218
Hvala na odgovoru.
Imao sam graficku G-Force 8500 GT(256MB) na kojoj je FPS u igricama bio znatno veci nego na ATI Radeon HD 5500(1GB) koju trenutno imam, pa sam pomislio da je do napajanja.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
07.10.2011
Poruka
164
FPS ti ne zavisi od napajanja,ako nemas dovoljno jako napajanje imaces problema tipa BSOD,raznih bagova itd,a sam framerate ti zavisi do same graficke i ostalih komponenti racunara,te graficke koje imas uopste nisu veliki potrosaci tako da mogu da rade i na nekom "kung fu" (citaj kineskom) napajnju bez problema.Ne znam koje imas napajanje trenutno ali ako ti komp radi normalno a problem ti je samo FPS napajanje nema nista sa time...

Član
Učlanjen(a)
29.09.2010
Poruka
142
Isto bih i ja rekao,da ce ti napajanje uticati dal ce ti grafika odnosno komp uopste raditi kako treba,zato treba uzeti u obzir i ostale komponente kad govoris o FPS.Pozdrav

Član
Učlanjen(a)
07.10.2011
Poruka
164
Probaj druge USB prikljucke na kompu posto zna da pobrljavi prikljucak i pravi probleme a ako ni to ne pomogne jedino da probas na nekom drugom racunaru,ako ni to ne uspe ostaje ti jedino ono sto si napisao da ti ne govorimo... :)

Član
Učlanjen(a)
29.12.2011
Poruka
239
Pomoć oko poveziivanja ms-6507 ver:2 matične

Imam problema sa povezivanjem ploče: naime nemogu da nadjem nigde za ovu ploču kako se pravilno povezuju žičice za paljenje i restart kao što su led,power led,power sw ako zna neko kako da pravilno povežem.

Natrag