Hardware Chat arhiv - {rešeni problemi}

Ko je bolji?

• ATI

Votes: 67 45,9%
  • Nvidia

Votes: 79 54,1%

• Total voters
    146
Član
Učlanjen(a)
17.04.2010
Poruka
57
sta treba da uradim posle instalacije? da li je dovoljno da samo pokrenem ovaj program ili da... neznam.

VIP IPTV
Učlanjen(a)
15.10.2010
Poruka
491
sa drugog foruma preneseno
Kod:
Izgubljena Administratorska lozinka (Windows XP)

Ovdje je potrebno malo više posla, no ništa posebno nije u pitanju.
Prvo rebootajte Windows XP u Safe Modu tako da pritišćete tipku F8 dok vam se ne pokažu opcije za Safe i Normal Mode. Odaberite Safe Mode. Tada (u Safe Modu) pritisnite Start, zatim Run... i u otvoreni prozor ukucajte slijedeću komandu :
control userpasswords2

Sada ćete imati pristup svim korisničkim računima, uključujući i administratorski račun i moći ćete resetirati izgubljenu/zaboravljenu lozinku. Samo kliknete na Administratorski korisnički račun i kliknete na opciju Reset Password. Morat ćete dodati novu lozinku u New Password i potvrditi je na Confirm New Password, zatim kliknuti OK.
Sve je riješeno, uspješno ste povratili izgubljenu admin lozinku

Mlada nada
LEGEND
Učlanjen(a)
08.04.2010
Poruka
1.292
Najlakše je da pomoću programa chntpw obrišeš šifru iz SAM-a ili da probaš da je krekuješ pomoću ophcrack-a ili john-a (ako je sifra malo "jača" ništa od toga) .

Član
Učlanjen(a)
24.11.2009
Poruka
47
pa treba mi za sve jbg :D za igrice, filmove, muziku, internet :D ja sam gledao kod starog od moje bivse djevojke hehe kupio neki HP oko 300 GB HDD, 4 GB RAM za ostale komponente nisam siguran, ali ga je platio 320 EURA u njemackoj pa reko vjerovatno je onda graficka slabija? Hvala svima

Dodato posle 2 Sati 17 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

da li taj HP Pavilion g6-1008sm LC874EA Butter Gold ima wireless????

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
22.04.2011
Poruka
85
Sifru iz windowsa nemozete videti jel ni on sam nezna koja je , vec je mozete samo obrisati. Skini Hirens boot ubaci ga i pokreni boot, u njemu imas program koji prepozna sve korisnicke sifre pa i administratora, izaberi koju hoces da izbrises i to je to. Pri sledecem startovanju nece ti je traziti. Ja sam tako radio do sad na manje vise 50 racunara.

Mlada nada
LEGEND
Učlanjen(a)
08.04.2010
Poruka
1.292
Sifru iz windowsa nemozete videti jel ni on sam nezna koja je , vec je mozete samo obrisati. Skini Hirens boot ubaci ga i pokreni boot, u njemu imas program koji prepozna sve korisnicke sifre pa i administratora, izaberi koju hoces da izbrises i to je to. Pri sledecem startovanju nece ti je traziti. Ja sam tako radio do sad na manje vise 50 racunara.
Može je i otkriti ako je nije predugačka i ako nije sastevljena od niza brojeva,slova, interpunkcijskih znakova i specijalnih simbola.

Član
Učlanjen(a)
13.10.2009
Poruka
1.294
Ima li taj laptop bios. Uđi u bios i vidi da li ima podešavanje za ventilator i podesi ga na manju brzinu!?

Član
Učlanjen(a)
27.09.2010
Poruka
229
sta treba da uradim posle instalacije? da li je dovoljno da samo pokrenem ovaj program ili da... neznam.

Kad pokrenes ovaj program on ce ti skenirati racunar i tvoje hardvere i pronaci ce odgovarajuce drivere za njih ,a ti obelezi koje drivere zelis da ti on nadze i instalise.

Natrag