Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Jos uvek mi nije jasno u kom formatu ti saljes taj dokument-(da li kao cist PDF,kompresovan RAR,ili kao attach-(prilog) mail dokumentu, I sta je za tebe “prevelik fajl”.Pored ovoga,ako koristis “Adobe Acrobat” ne znam sta ces na “yousendit” sajt.Acrobat sve ovo moze da odradi od “serovanja”,slanja kao prilog ili sta vec.
Kolege 2dulle i ocalinko su ti vec dali neke predloge.Ja cu samo da prosirim ponudu,mada I dalje nisam siguran da li je ovo resenje za tvoj problem:
FILE minimizer Pictures,FILE minimizer Office,FILE minimizer PDF…itd.Vidim da na pojedinim aplikacijama imas da podesis I stepen kompresije izlaznog fajla.Neki su bas predvidjeni da smanje-(kompresuju)-velicinu fajla, kako bi se mogao “serovati” I na mail. Nisam koristio pomenute aplikacije. Ovo ti je cisto, informativni savet. Naravno, sve ovo treba isprobati, I sto je najbitnije, testirati kako ce “videti” sam dokument,onaj koji ga preuzme I otvori,pozz