konfiguracija do 450 evra,pomoc
zdravo,sastavljam za sebe konfiguraciju koja bi me sluzila nadam se u naredne 2-3 godine za igre,treba mi nesto sto bi isteralo sve najnovije i najzahtevnije igre na high
nesto sam ja istrazivao i sastavio (barem sto se tice maticne,procesora,rama i grafike) neku konfiguraciju,ali nisam ubacio kuciste,napajanje i kulere jer sam se nadao da cete mi tu vi pomoci,ne znam ni da li ce biti potrebno,predpostavljam da hoce,barem sto se tice napajanja... hard vec imam,optiku,rezac,tastaturu,mis i tako te stvari ne vezane za perfomanse,tako da mi to ne treba...
evo o cemu se radi:
ploca msi 870-c45
procesor phenom 2 955 box
ram kingston khx1600c9d3 4 gb
grafika gainward gtx560ti-1024-dualdvi-
hdmi-hs
(nadam se da bi ovo potrajalo 2-3 godine i da bih posle mogao da sibnem samo jos jednu graficku i guram dalje bez briga,u suprotnom menjajte i sve ako treba)
otvoren sam za sve predloge i sugestije i prihvaticu ako je ova konfiguracija obicna glupost...
da li treba vise rama,da li treba bolji procesor i maticna,skuplji...da li ima nesto jeftinije a bolje,napajanje vi predlozite...sve me interesuje...
kuciste mi tek nije bitno,al' da mogu da strpam par kulera cisto da ne rizikujem xD
cenovni rang,tu negde do 450 evra...(grafika,maticna,procesor,ram,napajanje,kuciste)
ocekujem odgovor,hvala