Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
DVD Player XWawe 5000 ne prepoznaje .mkv formate...Potrebna pomoc
DvD uredjaj Xwawe 5000 mi ne prepoznaje .mkv formate,kada u njega ubacim usb ( posto ima mesto za usb) ... kao da na usb-u uospte ne postoji .mkv fajl , dok na kompjuteru normalno se vidi, i radi sve normalno....Samo da dodam da DvD .avi formate savrseno prepoznaje,i pusta ih...Unared hvala
Kod prijatelja sam probao njegovu grafičku,mijenjali memorije,napajanje,ništa,sve isto;mislim da nije softwerski problem ali probaću i update direct X i HD regenerator;avast ne nalazi nikakve viruse.Ide majstoru čim nađem vremena da ga odvezem,nemam više šta probati.Hvala na svim sugestijama!
Laptop je Fujitsu Siemens AMILO, graficka ATI mobility radeon x700, PROCESOR AMD Turion ml-32 800MHz, RAM 1,00GB. Risiver je: TOPFIELD TF6200GR. TV kartica je " PixelView" (playTV 400 USB) model: PV-TV414u+
To je sve sto se tice info. Molim nekoga da mi na najednostavniji nacin objasni kako da ovo spojim. Pretpostavljam da na forumu ima ljudi koji se bave ovim stvarima i koji ce mi nekim npr. slikovitim primjerom tj. da okace foto. nekog scart adaptera i sl. pa da ja to lagano prikljucim.