Pa nemoj nista menjati (RAM, jedino da dodas, umesto ta dva modul po 256MB sto sad imas, jer je neko ubacio 4x256MB, ali moze i da ostane jer je memorija koju on koristi dosta skupa i starija), to je brand-ovan racunar, star jedno 5-6 godina, mogao bi dodati jos jedan HDD
WD Caviar Black 500GB 32MB SATA II (oko 50+/-2 evra), graficka je integrisana (samo 128MB), sto je za sadasnje igre malo, dakle i grafika GeFoce 9500GT Palit, XFX i sl. do 50 evra, ali to prelazi, realnu vrednost tvog kompa, ja licno ne bih ulozio nista vise od novog HDD (koji kasnije mozes ubaciti u novu masinu), dok je ova grafika vec u zaledju novih igrica i ne bi bila dobra za noviji racunar, ali moze da igra solidno, bolje je naci neku polovnu u ovom rangu do 25-30 evra max., ali opet kazem, ova masina je vec starija i nije za neko budzenje, odnosno to je bio komp za kancelarijsku upotrebu (siromasan hardware, sto za office i nije mnogo bitno).
Na tebi je da odlucis, imas u Metro-u veoma dobru ponudu za nesto vise od 20000 din sa novim Intel-ovim procesorom i3-540 3.06Ghz 4MB L2 Cash, 2GB DDR3 1333Mhz RAM (za Win 7 Ultimate x64 dovoljno), HDD SATA 2 1000GB, DVD rezac, graficka je integrisana, ali se na tu maticnu plocu isplati dograditi nesto mnogo ozbiljnije do 100 evra i dobijes bar 4-6x bolju masinu, a tu tvoju prodas nekom(kasnije), za 100evra, dodas 100 evra i kupis nov komp.
E sad ti kako god hoces, ali moje je misljenje da nista ne ulazes posebno, sem novog HDD koji sam gore spomenuo i koji ces kasnije moci da ubacis u neki bolji komp, jer je ovaj HDD veoma dobar i brz, sve ostalo je bacanje para i truda.