Hardware Chat arhiv - {rešeni problemi}

Ko je bolji?

• ATI

Votes: 67 45,9%
  • Nvidia

Votes: 79 54,1%

• Total voters
    146
Član
Učlanjen(a)
04.06.2010
Poruka
84
Nije baš tako jednostavo. Torent ostavim skidat preko noći, to je 20tak Gb svaku noć, pa ako to par dana ne diram napuni se HD.

Član
Učlanjen(a)
11.09.2009
Poruka
9
Ej ljudi sta to radite sa njima ....da probam i ja ....da mi rikne neki HD......
Nije mi rikno " Nijedan " do sada ....tako da nemam .....vasa ....bolna ....iskustva...

Mozda je fora u hladjenju....naime svaki moj HD ima svoj mali ventilator koji ga hladi ( lmam dva HD-a ) i na oba je temperatura oko 37 C.....mozda zbog toga...sta vi mislite....

hehehe kod mene sam od sebe rikne ne moram ja puno da oko njega belajisem :D

Član
Učlanjen(a)
06.01.2010
Poruka
333
Mogu da pokusam da ti pomognem jednim glupim (ili vise njih) savetom,pokusaj da u koliko su pata hdd stavis da budu na posebnim granama (ide master na prvoj i na drugoj) zatim pokusaj da pronadjes program maxtor partition i njime nuliraj oba harda (potrajace dosta vremena ali vredi).Skljocanje se javlja kod slabijih napajanja pogotovu gde su svi pci slotovi zauzeti (tv kartice itd.),znaci jace napajanje bi ti koliko toliko umanjilo skljocanje(taj problem kod mene sam tako resio) i obavezno stavi ventilatore za hladjenje

Član
Učlanjen(a)
05.02.2010
Poruka
198
Potencijalni problem sa grafickom

Treba mi savet u vezi graficke Gainward HD 4850 512mb (nije GS).Imam je vec skoro godinu dana i nije bilo nikakvih problema do danas,naime kada se podigao sistem 3 puta po par sekundi mi je izbacilo neke sitne kockice po monitoru, a posto imam jos neke 2 nedelje garancije zanima me da li je to mozda pocetak kraja ili samo neki sitni bag....
Ostatak konfiguracije je:
Athlon X2 5000+
Gigabyte GA-M52L-S3P
2gb Silicon power ddr2 800mhz
320gb HDD WD

Član
Učlanjen(a)
08.01.2010
Poruka
933
Nosi ti to u servis pa neka oni vide jel to bag ili riknjava. Kad vec ti traje garancija.

Član
Učlanjen(a)
05.02.2010
Poruka
198
Ici ce ona u servis,nego me je zanimalo ako je neko imao neko slicno iskustvo da je ne vadim bezveze iz kompa ako nema potrebe

Član
Učlanjen(a)
23.04.2010
Poruka
30
Imao sam iskustva , pukom slucajnoscu cak dva takva problema nedavno , gde na jednom promena grafike nije resila stvar , a na drugom jeste .. Ne vadis je bezveze , primetio si nesto , sto je dobro + imas garanciju .. Nosi i reklamiraj ..

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
da li moze integrisana graficka kartica da predstavlja problem u radu sa netom?

pitam ovo jer u zadnje vreme imam dosta problema sa drugim kompom. on ima integrisanu graficku i desava se da me pokoci dok sam u sred servera ili u sred download-a restartuje sistem bez ikakvog obavestenja. takodje usporava rad na internetu bar za trecinu vrednosti servera.

da li neko zna u cemu je problem i da li je u pitanju to sto ima graficku samo na ploci?

hvala unapred

Natrag