Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
A zasto si se krstila?Da li zivis po tome kako si se kristila?
Cobi fino pise u Svetom Pismu kada je Gospod Isus Hrist rekao svojim ucenicima citiram *na svestenike nemate potrebu nista ruzno govoriti jer od njih 1000 samo se jedan spasi i dodje meni jer znaju kako treba a ne drze se toga*
Ne,ovo sto ja pisem je ISTINA kakvo je vase svestenstvo,lopovi,kriminalci,pedofili...a ti sam mozes milion izgovora da nadjes oni su batite svestenici SPC i dok ovo nije izalo u javnost i dok nije bila sibanje"poboznih"popova ti bi se kleo i njih i ljubio ih u ruku.Ove sto ti opisujes u zadnje vreme to su ekumenisti koji su u savezu sa papom rimskim,oni su pogazili veru Pravoslavnu i na sebe navukli velike greh.
Aha,sad mi jos citiraj gde je to Isus rekao u Svetome pismu pa da ti poverujem
Ne,ovo sto ja pisem je ISTINA kakvo je vase svestenstvo,lopovi,kriminalci,pedofili...a ti sam mozes milion izgovora da nadjes oni su batite svestenici SPC i dok ovo nije izalo u javnost i dok nije bila sibanje"poboznih"popova ti bi se kleo i njih i ljubio ih u ruku.
Znas li koliko je kostao projekat Savinog hrama na Vracaru?6miliona maraka.
Znas li koliko je do sada novca proslo kroz ruke lopova za tu gradnju?preko 50miliona maraka!!!eej Srbine!!!Pa da je moja crkva 100-deo od ovoga uradila pa ti i tebi slicni bi podigli ustanak da se zapali i pokolje sve sto mrda!!!Ali kada je SPC u pitanju...
Drugo umesto da se busas treba da mi budes zahvalan,jer se ovi lopovi od mog poreza izdrzavaju.Kad ste toliko jaki sto se ne izdrzavate od onoga sto vernici daju,kao i mnoge druge verske zajenice medju kojima je i moja?crkli bi vam popovi od gladi,tako da zaista je bolje da pogledas malo vasu realnost.