Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Jeste itekako poucno ko voli da cita mitilogiju i bajke,medjutim ovo je forum religije a ne mitologije.Bibija je jasna sta je greh citiracu samo jedan stih:
1Jovanova 3:4 Svaki koji čini greh i bezakonje čini: i greh je bezakonje.
Treba da znas kuda ces proci posle smrti telesne, nadam se da ces proci mitarstva... To je put koji dusa prolazi 40 dana posle smrti... Bolje je da malo razmislis nego da to ismevasyes3
A usko je povezano sa grehom... Mitologija nije, mada da je mitologija vise bi joj vecina clanova verovala nego istini...
Nas narod vise veruje u mitove i sujeverje, a odbacuje pravu veru jer trazi odricanja...
To pricaj maloj deci a ovde iznesi Biblijske argumente da je to tako kao sto tvrdisТрпаш ми своје речи уста и убеђујеш ме у нешто што није. Мени је Библија најсветија књига. Можеш наравно и треба да је читаш, али најдубље тајне ти не можеш сам разјаснити. Исто тако као што не може неко ко нема Благодат Светога Духа то да ради као што то ради твоја "црква".
Navedi Jedan dokaz pogresnog tumacenja,У сваком скоро посту очигледно погрешно тумачиш неке чланке из Светога Писма... Тако да ја не желим више са тобом да дискутујем око тога. То што је твоја секта као и многе друге уписана у регистар је сједне стране срамота за Србију, а са друге чиста формалност. Каквог то духовног значаја има... Никаквог... И сам кажеш накарадан закон... Закон људски...
E vidi ovde sam te cekao sa neznanjem,kojim se te naucili u tvojoj sekti,a to je da mesas milerov pokret sa adventizmom,jer imas sektase za ucitelje koji 2 stranice nisu procitali pre nego sto su takvu glupost odvalili.Ali zato imas tvoje sektase za koji sami pisete da su predvidjali vise puta u vise navrata opet jasna stvar.Ја се и даље надам да ћете наћи прави пут... И само још да додам у вези датума: и твоја је секта прорицала два пута кад ће бити крај света и на крају одустала јер нема сврхе лагати народ очигледно... Овако наставља са полуистинама што је најгоре... Лако обмањујете духовно незреле људе... Али плата за грех је смрт(духовна).
Izgleda da ti nemas problema sa ulazenjem u zadnjicu ali u glavu definitivno imas"inspektore",kako si me bese ti ono razuveravao:e sad si me iznervirao za tebe sam ostavio metak posebno?Jel tako bese "veliki ratnice"koji ne zna ni koga jer(kobajagi)izvlacio u Sarajevu za vreme rata.Inace te bajke kada jednog dana porastes pa se ozenis moci ces da pricas svojoj deci,dok su mala,jer ocito jos treba da rastes ili si na "necemu teskom"kad verujes u mitove i legende koji nemaju veze sa Biblijom,ali ne branim ti ja ,razumem jos si mlad ko i ovaj gore,sto nema petlje da odgovri sto ga pitamCobi je daleko otisao u jeres i nema mu povratka,nece da se pokaje i vrati na pravi put vec truje svojom jeresi sve oko sebe.Pokusao sam mu milion puta nesto objasniti ali njemu je lakse metar u zadnjicu nego cenat u glavu.Ali kada mu dusa izadje iz tela i kada ga andjeli dovedu do mitarstava neka on njima kaze da on ne pripada toj veri i da je on adventista pa ce videti reakciju Andjela:haha::lol::rofl:tommy