Večni Stvoritelj JESTE SVEDRŽITELJ a Gospod Isus JESTE STVORITELJ SVEGA (od toga, u Ime Boga, ta NEMA bega) postojećeg (od najmanjeg do najvećeg):
Dokaži se na temi - Stvoritelj:
http://serbianforum.org/threads/stvoritelj-svega.499911/
“A Sinu” Govori: “Presto je Tvoj BOŽE vavek veka… I opet: Ti Si, Gospode, u početku Osnovao Zemlju, i nebesa su delo ruku Tvojih: Ona će proći a Ti Ostaješ
: I sva će ostareti kao haljina, i Savićeš ih kao haljinu, i izmeniće se: A Ti Si Onaj Isti, i Tvojih godina neće nestati.” (Jevrejima 1,8.10-12)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
HEBREJIMA 1,8
ali za Sina: Prijestolje je tvoje, Bože, u vijeke vjekova, i pravedno žezlo - žezlo je tvog kraljevstva.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Bog Otac Jedini Jahve dao je svom Sinu da sjedne Vječno Zdesna Božjeg prijestolja.
Uzvik – O Bože, ili mogućnost drugačijeg prijevoda, kao – Sudac.
Jer nastavak stiha kaže – Pravedno – pravda – Sud.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
HEBREJIMA 1,9
Ti ljubiš pravednost, a mrziš bezakonje, stoga Bog, Bog tvoj, tebe pomaza uljem radosti kao nikog od tvojih drugova.
Bog Otac Jedini Jahve ljubi pravednost.
Bog Otac Jedini Jahve mrzi bezakonje.
Bog Otac Jedini Jahve pomazao je Isusa.
Bog ne pomazuje Boga.
Isus nije Bog.
HEBREJIMA 1,10
I: Ti u početku, Gospodine, utemelji zemlju i nebo je djelo ruku tvojih.
Utemeljitelj je Jedini Bog Otac Jahve.
PSALAM 102,26
U početku utemelji zemlju, i nebo je djelo rukutvojih.
MUDRE IZREKE 3,19
Jahve je mudrošću
utemeljio zemlju i umom utvrdio nebesa;
Ne vidim niti jednoga stiha - Isus = SVEDRŽITELJ.
Valjda su ti pobjegli!
----------------------
Ali - ja - pardon - Biblija Božja Jahvina Riječ
ima dosta stihova koji jasno kažu -
JAHVE je SVEMOGUĆI, a ne Isus,
jer Isus nije Bog.
........................
RUTA 1,21
Odavde sam otišla punih ruku,
a sad me
Jahve vraća bez igdje ičega.
Zašto me zovete Noemi kad