Bože dragi, lepo li je konačno, nakon stotridesetdvehiljade foruma sresti pismene ljude, pa još urednika!
Prvo da se zahvalim, od srca, na prostoru i toleranciji, i odmah da se ogradim da neću zloupotrebiti
ni na koji način Vaše srdačno gostoprimstvo.
Želja mi je da odgovaram isključivo na pitanja vezana za moje lično iskustvo, koje
praktikujem od srednje škole, vezano za brojeve i njihovu povezanost sa sudbinom, ako se
to tako može nazvati. S' toga da ne traćim ničije vreme, konkretno:
@
dumspirospero : Potpuno si u pravu! Život je sačinjen od niza neprekidnih raskrsnica sačinjenih od izbora, a
saobraćaj usmeravaju isključivo naše odluke, to ne sporim. Hoću samo da utvrdimo jesam li u pravu kada kažem
da nam brojevi, počevši od datuma začeća i rođenja, pokazuju kakve su nam alternative,
na svakoj mogućoj raskrsnici (svakog odabranog dana) daju nam sliku onoga što može uslediti, ili nas očekuje,
a onda je akcija na nama, hoćemo li krenuti ka tom ili nekom drugom mogućem događaju.
U programerskom žargonu to su tzv. petlje. (if x=1 then go to 10...).
Joj kako bi ja sad voleo da Vam ovde uradim copy paste svega što mi je u glavi, ili da znam poput
Silve da komuniciram univerzalnim umom, ovako, bojim se,
nemamo dovoljno vremena za sve što želim da Vam kažem,
dokažem, ili ako dozvolite, naučim. Jer dok nisam počeo da verujem i pratim predviđanja brojeva
i izbegavam na taj način neke nesrećne slučajeve, nisam uspeo da se organizujem
u životu tako dobro da me ne boli glava zbog nepotrebnih sitnica koje je moguće zameniti boljim izborom.
-Citat Branimira Džonija Štulića : "Prokleta mogućnost izbora mora da postoji...".
@
ALEKSIJE D. : Primer, ne mogu da zamislim bolji primer od ličnog iskustva, ali ne mog već tvog, poštovani,
pošalji mi datum tvog rođenja, i neki datum za koji želiš da ti pošaljem predviđanje, tako ću, čini mi se,
na najbolji način dokazati, nadam se pozitivno da postoji to "nešto" u brojevima što nas sve ovde a i šire tera da se zapitamo...
-Opet svima hvala na iskrenoj, otvorenoj i tolerantnoj komunikaciji, jer sam zaista imao svakojaka iskustva na forumima.
Pravo je zadovoljstvo biti deo jedne učtive i pismene grupe ljudi lepih manira.
Pozdrav! Nollle
http://serbianforum.org/members/aleksije-d-.html
ALEKSIJE D.