Član
- Učlanjen(a)
- 12.08.2009
- Poruka
- 455
Drazenbg@ nemoj da lupaš i politizuješ temu. Nemam nameru da branim Tadiju i njegovu žutu kamarilu ali napadati njega zbog lošeg ekonomskog stanja i nataliteta a ne pominjati ove ranije (recimo Miloševića) obično je slepilo . Za natalitet kod nas nije nam kriv ni Tadija ni pederi , trend negativnog rasta stanovništva prisutan je decenijama unazad a za to je kriva Titoistička komunistička bagra, upravo ono za šta se ti zalažeš.
Drugo, ko god nam došao na vlast radio bi isto ono što danas radi Tadija i Dačić . Setimo se Dačića pre nego što je došao na vlast, bio je protiv Haga , parade, bezuslovno za besplatno školstvo, tvrd stav povodom ulaska u EU., a sad peva drugu pesmu. Isto bi bilo ko god došao na vlast a kod Nikolića već sad vidimo radikalne promene.
Ovo u mom avataru nije Tito, a sam avatar ne mora da govori za sta se ja stvarno zalazem. Mozda se zalazem za to, ali mozda i ne. Ti mozes da znas zasta se ja zalazem jedino ako si vidovita Zorka.
Sto se tice Milosevica, pa njega su ovi zutaci toliko puta pominjali da je to vec svakome postalo dosadno. Koliko je on kriv i za sta, svi mozemo da donesemo svoj sud, ali pominjati ga kao opravdanje iducih 300 godina u najmanju ruku je neozbiljno.
Sto se tice ove parade, jasno je da je u pitanju politicka igra, politizovali mi temu ili ne.
U pitanju su drustvene i socijalne norme, a to je u direktnoj vezi sa politikom, odnosno sa onima koji su u polozaju da odlucuju.
Cinjenica je da je u pitanju izopaceno ponasanje sa dalekoseznim posledicama po drustvo. Javno podrzavanje izopacenog ponasanja od strane odgovornih ljudi na vlasti, samo po sebi politizuje temu.
Na kraju krajeva ovom paradom su oni sami ispolitizovali svoju seksualnu orijentaciju. Kolko ja znam niko nikoga prilikom zaposljavanja ne pita kakve ima seksualne sklonosti. Isto je i prilikom izdavanja pasosa, prava na glasanje na izborima itd, itd. Prema tome, kakva su im prava oduzeta. Pravo da budu to sto jesu? Pa ko im brani?
Pravo da sklapaju brak? Ako je porodica temelj drustva, onda sa takvim brakovima ne znam dokle ce drustvo dogurati. Ispada da im je krivo sto brak kao institucija polako nestaje, ili su njihove namere ipak nesto drugacije od zalaganja za instituciju koja je u defanzivi.
Poslednja izmena: