Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Bože Bože, imamo novog genija koji jedini na ovom svetu zna šta je jevanđelje, i niko od Adventista ili drugih to nezna.
Pa to je 8 svetsko čudo modernog sveta.
Prijatno sam se iznenadio kad sam u temi “Da li slaviti subotu ili nedelju” procitao gde Taramana kaze: “To mozes pricati nekome ko nije bio adventista, a ne meni”.
Malo je razumnih koji poznaše istinu-Isusa i oslobodiše se zakonika i lažne nauke ali i zbog njih se trud isplatio.
A tko si ti da sudiš tko zna šta je jevanđelje?
Evanđelje:
Lk 19, 11-28
Svakomu koji ima još će se dati, a od onoga koji nema oduzet će se i ono što ima.
»Kaže mu: 'Iz tvojih te usta sudim, zli slugo,
Marko plaćeniče,među čekaoce sam ušao jer odmaraju subotom što mom poreklu priliči.
Među njima sam pokušavao i još pokušavam izbaviti Božjom pomoću nekoga od ropstva i propasti govoreći šta je JEVANĐELJE jer to niko od čekaoca sedmog milenijuma nezna.
Malo je razumnih koji poznaše istinu-Isusa i oslobodiše se zakonika i lažne nauke ali i zbog njih se trud isplatio.Moguće da sam stariji od tebe tako da devojke mogu Lakiću trebati i mlađim ljudima koji još neznaju da nema većih glumica od Adventistkinja jer svaki treći brak ovamo puca unutar istih i oni se ponovo žene i udaju šta njih briga za Božju reč kad im veštica dozvolila.
LGBT je u usponu među Jelenašima daleko više procentualno nego u svetu zato savetujem svakom čekaocu sedmog milenijuma da traži slobodu izvan masonske ekipe a onda devojku iskrenu po Božjoj volji ne gledajući na narodnost i Bog će mu naći.Nemoj da brineš ja ću se i dalje stideti umesto vas zbog vaših lažnih učenja i rastavljanja jer vi neznate za stid inače nebi uzimali srebrnjake za izdaju svete reči i širenja laži.
Tripo, znamo mi da ti trazis zadjevicu.
Tripo, znamo mi da ti trazis zadjevicu.
Covek te je na vreme obavestio: "Hriscanin ne umire!" Zar to nije radosna vest.
Izgleda da se Pavle zbuniuo kad je napisao: "Koja dusa zgresi ona ce umreti."
i ne zaboravi da se okrenes prema Istoku.