- Učlanjen(a)
- 15.08.2014
- Poruka
- 946
Druže, znam da imaš dobru volju i da želiš da pomogneš i drugima. U to sam se i lično uverio.Hoću da kažem da ne možeš ni ti ni svi drugi očekivati od ovakve aplikacije da nema problema i nije lepo što ovako istaknuto naglašavaš da je aplikacija bugovita jer ovo nije oficijalna aplikacija pa da se prijavljuju bugovi. Znači sve ok, ali pažljivije malo sa ovom temom.
Međutim, ne znam zbog čega si "izabrao baš ovakav font" u pisanju. Naravno ne mislim na font, već na ton. Iskreno, iznenadio si me, jer smo sasvim drugačije razgovarali kada sam od tebe tražio pomoć za instalaciju navigacije Route66. I kada si me, sada vidim, opravdano bodrio da instaliram odličnu Garmin android navigaciju.
Ali, ako je nekoliko drugara, @JaSamBG , @marxista , @sisavac26 ... imalo problema sa instalacijom iste verzije v2.37, na istoj verziji android OS v4.4 (KitKat), mišljenja sam da mi je moralna obaveza da napišem nešto u vezi ISTE INSTALACIJE, a posle jučerašnjeg afirmativnog pisanja o njoj. Dakle, Nikada nisam pomenuo da je APLIKACIJA bagovita, već da je INSTALACIJA APLIKACIJE nestabilna u pomenutom okruženju. Jer, juče sam veoma afirmativno opisao instalaciju ISTE VERZIJE na uređaju pomenute ANDROID VERZIJE. Bio sam prezadovoljan ishodom. Nažalost, danas sam video neke probleme koji su se pojavili SAMO U TOJ VERZIJI, NA MOM TELEFONU. I ništa više. Da sam ovo prećutao, smatrao bih sebe odgovornim u situaciji da se neko namučio prilikom instalacije, a ja to prećutao isključivo radi pijeteta prema ZAISTA SJAJNOJ NAVIGACIJI.
Smatram da ne bi trebalo da stvaramo tenzije. Posebno zbog činjenice da sam već nekoliko puta ponovio da je
Navigacija GARMIN Street Pilot perfektna. Verziji 2.22, koju veoma savesno testiram već 4 dana, NISAM NAŠAO NIJEDNU ZAMERKU.
Takođe, istu mapu koristim i u verziji 2.22, na Huawei telefonu, telefonu veoma skromnih performansi. Na njemu nema nikakvih problema. Dakle, moram se ograditi, verovatno problem nije vezan za mape.
Druže, moguće da nisi pogledao kako i šta sam pisao o GARMIN ANDROID NAVIGACIJI (ne instalaciji jedne verzije) u temi GPS Mape upoređivanje i analiza here, tom tom, topmap. Ako nađeš malo vremena, zamolio bih te da pročitaš postove #71 i #82. Siguran sam da ćeš ublažiti kritiku upućenu meni. Uostalom, meni kritika ne smeta. Međutim, smatram da u konkretnom slučaju nije na mestu. Ja nisam nijednom rečju napisao nešto loše o NAVIGACIJI GARMIN Street Pilot. Isključivo sam opisao NEGATIVNA ISKUSTVA sa konkretnom verzijom, na konkretnom telefonu. A postoji znatno veći broj kombinacija verzija aplikacije, android verzija telefona i različitih rezolucija. Ovo je samo jedan konkretan slučaj. On nikako ne može da umanji vrednost navigaciji.
Nadam se da ćeš se složiti :
NAVIGACIJA GARMIN Street Pilot je ODLIČNA. Instalacija v2.37 na KitKat, na rezoluciji
720 x 1280, je problematična.
Inače, ukoliko u toku korišćenja Garmin android navigacije primetim i nešto negativno, smatram da nije nikakav greh i to reći. Jer, mislim da smo svi odrasli i da svako može sam doneti stav o nečemu. Tu mislim i na početnike, kako ti reče. Neka se potrude da pravilno shvate šta je ko napisao. Ne verujem da sam ja toliko bitan da mogu da naškodim bilo kojoj navigaciji, pa ni ovoj...
Srdačan pozdrav i prijatan dan !
P.S Moram da se našalim. Na osnovu Zakona o štampi, razjašnjenje uz pohvale Garmin navigaciji sam napisao u istoj temi, istim fontom, i istom bojom karaktera
EDIT
Zaboravih. Drugarima, @JaSamBG i @marxista , moram se zahvaliti na podršci. Takođe, još jednom ću se zahvaliti uredniku @vladcepesh na velikoj pomoći prilikom instalacije Garmin android navigacije...
@Vasili Zaitsev, tebi puno hvala na inicijativi da isprobam Garmin navigaciju. Takođe i priznanje na tvom doprinosu da ovaj svetski brend imamo na Android platformi.
Poslednja izmena: