Još ako možeš da mi pomogneš oko odabira mape? Da li te karte mogu da rade na Android uredjajima ili mi treba poseban uredjaj za njih?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Još ako možeš da mi pomogneš oko odabira mape? Da li te karte mogu da rade na Android uredjajima ili mi treba poseban uredjaj za njih?
Ne razumem šta si hteo da kažeš. Koju mapu da skinem, šta predlažeš i kako da je koristim, pošto već imam mapu Srbije i Crne Gore?pa preko garmin street pilot programa
Iz koje godine je adria topo pro?? Znаci samo ovo detikliram kada hocu da koristim adria topo?imaš tamo adria topo pro ubaci u folder map . to ti je kombinovana rutabilna i topo karta zajedno.
u tom slučaju moraš da deštikliraš ostale mape srbije scg route, adria route i cn europe
da ne dođe do preklapanja karata.
Treba mi mapa za planinarenje, e sada ne znam ako ja na primer odem u podnozje neke planine za koju nemam stazu za uspon da li mogu te mape da mi pomognu da se popnem do vrha, da mi iscitaju neku rutu ili nesto?Topo karte se ne menjaju tako često. Ako su ti bitne topokarte onda je to to.
imaš ovde prava adria topo xl koja nije rutabilna ima biciklitičke staze i tako to.
http://serbianforum.org/threads/garmin-mape.336349/page-8#post-1702824
zavisi šta ti u stvari treba