garmin ili igo8 za htc wildfire???

Član
Učlanjen(a)
28.06.2010
Poruka
4
Molim Vas da li bi neko hteo da mi posalje link za download igo program za gps(zajedno sa upustvom za instlaciju). Upitanju je htc wildfire. Unapred zahvalan. m-nikola@hotmail.com
 
Član
Učlanjen(a)
04.02.2010
Poruka
15
Еvo vam iGO8... na ovom sajtu će te naći odgovarajuću verziju baš za rezoluciju Wildfire-a, srpski jezik, glas, mape i uputstvom za instalaciju, doduše na engleskom, al' da se razumeti > iGO for HTC Wildfire ;)
 
Član
Učlanjen(a)
11.06.2011
Poruka
1
skinite ga sa rapid srbija sajta imate i to dobru verziju igo8 koja ne mora na rootovane telefone i cak je i rezolucija predobra ima i srpski i engleski i tacan je 99 posto ako ne mozete da nadjete javite pa da saljem link(e da to je igo8 za tatoo ari radi na wildfire super)

Druze, imam tattoo i neki igo8, ali nesto ne mogu da ga instaliram. Da li mozes da mi posaljes na mail uputstvo i fajlove za intalaciju. Unapred zahvalan...
 
Član
Učlanjen(a)
06.04.2010
Poruka
1
Da li ima iGo8 sa navigacijom na našem jeziku. Telefon sam kupio za dete pa teško da će da pliva sa engleskim jer ga tek uči. Navigaciju stavljam jer je ćera pošla u srednju školu i putuje sa jednog kraja grada na drugi i ne snalazi se. Takođe joj treba kada mora da ode negde i nije načisto gde je. Tako se uplašila kada je pogrešno izašla iz busa i nije znala gde je a nisu znali ni da joj objasne kako da stigne gde treba. Ako iGo8 nije ok šta da drugo stavim. Koliko pameti treba u telefonu za navigaciju? Kupio sam joj Huawei 8110. Ja sam navikao na Garimin i Nokiu tako da vam ova pitanja izgledaju smešno ali ipak malo pomozite.

P.S. gde se skidaju mape, Srbije, Beograda....
 
Poslednja izmena:
Natrag
Top