VIP
- Učlanjen(a)
- 14.07.2011
- Poruka
- 19.107
Mire, ja ne sumnjam jer imam zivo iskustvo sa Bogom, u kome me je on sam osvedocio u SVE istine biblije koje poseduju Adventisti, i kroz moje pokajanje, priznanje greha, predanje i obracenje, i posvecenje - poveo me putem zajednice sa njim.
Ponavljam:
Istina, pre pedesetnice za vreme tri ipo godine zivota sa Hristom - apostoli jesu bili sumnjicavi, i cesto se nisu sa njim slagali.
Ali nakon pedesetnice i krstenja svetim Duhom, oni su postali potpuno novi ljudi, utemeljeni u Hristu i istini.
Kada dozivis ova iskustva, tada ces biti utvrdjen u istini i sam neces sumnjati.
Ali, ja vidim da ti kao i ostali nisi doziveo svoju pedesetnicu.
"Ako li kome od vas nedostaje premudrosti, neka ište u Boga koji daje svakome bez razlike i ne kori nikoga, i daće mu se;
Ali neka ište s verom, ne sumnjajući ništa; jer koji se sumnja on je kao morski valovi, koje vetrovi podižu i razmeću.
Jer takav čovek neka ne misli da će primiti šta od Boga.
Koji dvoumi nepostojan je u svima putevima svojim" ( Jakov 1. 5 - 8 )
Ponavljam:
Istina, pre pedesetnice za vreme tri ipo godine zivota sa Hristom - apostoli jesu bili sumnjicavi, i cesto se nisu sa njim slagali.
Ali nakon pedesetnice i krstenja svetim Duhom, oni su postali potpuno novi ljudi, utemeljeni u Hristu i istini.
Kada dozivis ova iskustva, tada ces biti utvrdjen u istini i sam neces sumnjati.
Ali, ja vidim da ti kao i ostali nisi doziveo svoju pedesetnicu.
"Ako li kome od vas nedostaje premudrosti, neka ište u Boga koji daje svakome bez razlike i ne kori nikoga, i daće mu se;
Ali neka ište s verom, ne sumnjajući ništa; jer koji se sumnja on je kao morski valovi, koje vetrovi podižu i razmeću.
Jer takav čovek neka ne misli da će primiti šta od Boga.
Koji dvoumi nepostojan je u svima putevima svojim" ( Jakov 1. 5 - 8 )