Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Zigic kada dobije priliku on pruzi fantasticnu partiju...mozda zbog toga bih voleo da ode u Juventus jer mislim da ce imati mnogo vecu minutazu..bar se nadam..
Nakon sto je Balardini javno kritikovao nastup Maura Zaratea u pobedi nad Livornom od 4:1,Maurov agent,njegov brat Serhio Zarate je izjavio da ce Mauro napustiti Lazio ukoliko se Balardini ne bude izvinuo fudbaleru.
Kako je Zarate rekao,ukoliko ne dodje do izvinjenja ili on odlazi(Balardini) ili ja,neka odluci Lotito.
Bivši fudbalski reprezentativac Srbije i Crne gore Miloš Marić prešao je iz belgijskog Genta u nemački Bohum.
Kako je objavljeno na sajtu nemačkog prvoligaša, 27-godišnji igrač sredine terena je sa Bohumom potpisao ugovor do leta 2010. godine. "Drago mi je što sam našao novi klub. Ispunio mi se san da igram u jednoj od najjačih liga. Verujem da ću pomoći Bohumu da ostane u Bundesligi", rekao je Marić za sajt svog novog kluba.
Marić je u Gent došao 2007. godine i za taj klub odigrao 73 utakmice i postigao 16 golova. Pre Genta, Marić je igrao za grčki Olimpijakos, crnogorsku Zetu i Slobodu iz Užica.