Fudbalski transferi: Kombinacije i spekulacije

Član
Učlanjen(a)
13.02.2009
Poruka
1.014
Prvo, ne govorim kao navijač Partizana zato što to nisam.
Drugo, Žigić je preveliki retard da bi ikada obukao na sebe sveti dres!

Učlanjen(a)
26.10.2009
Poruka
646
Kimi slazem se sa tobom.Taj sveti dres mogu samo najbolji igraci da nose a ne ovi debili (Amauri,Jaqvinta itd...)!Ipak to je sveti dres???:):):)

Član
Učlanjen(a)
13.02.2009
Poruka
1.014
Kimi slazem se sa tobom.Taj sveti dres mogu samo najbolji igraci da nose a ne ovi debili (Amauri,Jaqvinta itd...)!Ipak to je sveti dres???:):):)

Fudbalske veličine kakve su igrale u Juventusu nikada nisu i nikada neće igrati, ni kročiti u smrdljivu provinciju Fulham, u kojoj je Chelsea.
Tako da, ćuti molim te. :)

Član
Učlanjen(a)
20.07.2009
Poruka
1.228
Teroristi: Drogba, ti si sledeći!

00018290.jpg

Situacija u Angoli iz dana u dan je sve gora. Bosanski stručnjak na klupi Obale Slonovače, Vahid Halilhodžić, izjavio je da su teroristi poručili najvećoj zvezdi afričkog fudbala Didijeru Drogbi da je on sledeća meta terorističkih napada.

- Drogbu su zvali iz Čelsija i rekli mu da je i on na listi onih koji će biti na udaru terorista. U subotu je zbog te opasne pretnje bio vrlo nespokojan, satima sam ga uveravao da ostane i pokušao da ga ohrabrim. Rekao sam mu da sam prošao gori pakao, da će bezbednost na utakmici u Kabindi biti na nivou, i danas je već bolje. Ali bio je vrlo potresen kada smo posetili fudbalere Toga u njihovom paviljonu, oni stanuju do nas - rekao je Halilhodžić za hrvatski "Jutarnji list" i dodao:

- Svi učesnici naše grupe u Kabindi su u šoku, vlada nervoza i panika. U subotu su u ovaj grad došla čak šestorica ministara angolske vlade, ne bi li nas uverili da ne odustanemo od turnira. Uveravali su igrače kako neće biti problema, da nema ni najmanje opasnosti te kako će sve biti u redu, međutim, igrači im ne veruju.

Član
Učlanjen(a)
26.11.2009
Poruka
1.561
To sam cuo, ako ga napadnu jebacu im mater, ima da odem u Afriku, tj. u Kabindu i da ih sve pobijem...:dwarf:

Član
Učlanjen(a)
20.07.2009
Poruka
1.228
Ode Džerard u Italiju?

00018336.jpg

Italijanski fudbalski agent Klaudio Paskvalin rekao je da Inter i Liverpul pregovaraju o transferu kapitena engleske ekipe Stivena Džerarda u milanski klub.

- Klubovi se već dogovaraju oko transfera u junu i biće mnogo iznenađenja. Inter će pokušati da iskoristi finansijske teškoće Liverpula i dovede Stivena Džerarda - rekao je Paskvalin italijanskim medijima, a prenosi Beta.

Trener Intera Žoze Murinjo nedavno je rekao da je njegovom timu potreban igrač sredine terena. Posle subotnje utakmice protiv Sijene novinari su pitali Murinja kakav profil igrača je potreban njegovom timu, a Morinjo je odgovorio: "Pa, sigurno ne tražim napadača".

Džerard je celu karijeru proveo u Liverpulu, za prvi tim debitovao je 1998. godine, do sada je odigrao 507 utakmica i postigao 126 golova. Za reprezentaciju Engleske nastupio je 77 puta i postigao 16 golova.

Izvor: sportal.rs

__John__Wayne__
LEGEND
Učlanjen(a)
26.09.2009
Poruka
7.354
Aman ljudi nema od toga nista to mogu da tvrdim. Pa zamislite da Raul ode iz Real ili Giggs iz Man Utda??? Smijesno

Natrag